Hotspot: Amsterdams eerste Japanse karaokebar is een feit

Smeer je keel!

Lees ook

Hou je van saké (warm of koud) en ben je de koning te rijk met een microfoon in je handen? We feel you! Karaoke is hot en dat hebben ze in onze hoofdstad goed begrepen. De mannen achter het karaokeconcept Duke of Tokyo hebben gisteren Amsterdam’s eerste Japanse karaokebar geopend. 

Crowdfunding
Een verrijking voor het Amsterdamse uitgaansleven? Dat is het fenomeen dat overgewaaid is uit Japan zeker. Met een crowdfundcampagne die een flinke 194.000 euro opleverde is de droom van vier Amsterdamse mannen uitgekomen. Ze waren al bekend van de tours waarbij ze met mobiele karaokewagons langs festivals en café’s gingen. Maar nu kun jij de sterren uit de hemel zingen in hun bar op de Reguliersdwarsstraat in Amsterdam.

Sjans

 

De voorkant van de karaokebar is omgetoverd tot een sfeervolle, typische Japanse bar die gerund wordt door één van de bekendste cocktailshakers van Amsterdam Ben Warren. Zingen jij en je vrienden als een stel gegeselde katten? Maak je niet te druk want Duke of Tokyo heeft zes private booths tot 15 personen die je kan afhuren zodat jullie kattengejank tussen vier muren blijft. Maak je toch nog kans op die ene gast die je aan de toiletten tegenkomt. 

Al is het wel zo vriendelijk om af en toe de microfoon te delen, echt tijd maken om naar de bar te lopen hoeft niet meer. Je bestelt je drankjes via een telefoon en jouw favoriete karaokenummer vraag je aan via een iPad. Klassiekers als Ramses Shaffy’s Zing, Vecht, Huil, Bid, Lach, Werk en Bewonder staan klaar om door jou verpest te worden. Veel plezier, reserveren kan hier

Ben, Wessel, Has en Sylvester van Duke of Tokyo 

 

Lees ook: 17 mode-en kunst collabs die gewoon té cool zijn

Beeld: Lost in Translation via Netflix

Laatste nieuws

Zie ook