Marie Claires weekendtips

Van wijnfestivals tot closet sales.

LFW - Street Style

Nog niks gepland dit weekend, maar wil je wel graag iets doen? Marie Claire tipt! Dit wil je aankomend weekend niet missen.

Wijn proeven tijdens het wijnfestival

Dit weekend staat de Westergas weer in een favoriet thema van velen: wijn. Tijdens het Amsterdam Wine Festival kun je jouw favoriete wijnen drinken, maar ook nieuwe wijnen uit het Zuidelijk halfrond proeven. Uiteraard worden die gecombineerd met heerlijke gerechten en er zijn masterclasses te volgen van een top vinoloog.

Wanneer:

18 tot en met 21 april.

Waar:

Westergas | Klönneplein 1, Amsterdam.

Shop de nieuwe Summum collectie

Leuk nieuws voor modeliefhebbers die weg waren van de eerdere Quinty by Summum-collectie. Voor de derde keer op rij slaan het kledinglabel en presentatrice Quinty Trustfull de handen in een voor een prachtige Quinty by Summum-collectie. En ook Quinty's dochter Moïse maakt haar opwachting in de prachtige bijpassende campagne. De collectie omvat feestelijke items. Van een papajakleurige palazzo pants tot een top met roze pailletten en een kleurrijke luchtige zomerjurk - perfect voor bruiloften en feestjes.

Wanneer:

Vanaf vandaag verkrijgbaar.

Waar:

Te koop bij de Summum-brandstores en op de Summum-website.

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door SUMMUM (@summumwoman)

Ga naar IN-EDIT

Tot en met 21 april kun je in de Melkweg genieten van het internationale muziekdocumentaire festival IN-EDIT. Tijdens het festival kun je diverse docu’s bewonderen en al je prangende vragen stellen aan nationale en internationale filmmakers tijdens Q&A’s. Ook is er veel livemuziek te horen.

Wanneer:

Tot en met 21 april.

Waar:

Melkweg | Lijnbaansgracht 234A, Amsterdam.

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door IN-EDIT NL (@ineditnl)

Bezoek de closet sale van Klerenzooi

Wie houdt er nu niet van een closet sale? Je kunt er vaak de tofste kledingstukken bemachtigen. Aankomend weekend vindt de grootste closet sale van Klerenzooi plaats in Zwolle. Je kunt dan winkelen uit meer dan 200 kasten. Van goedkope basics tot vintage parels. Ook leuk: de entree is gratis.

Wanneer:

Zondag 21 april, 11.00 - 16.00.

Waar:

Spoorzone | Hanzelaan 95B, Zwolle.

Lekker streamen

Wil je dit weekend een fijne film of serie kijken? Streamingsdiensten zijn er in ieder geval klaar voor. Netflix breidde diens aanbod deze week uit met onder andere de dramafilms Scent of a Woman en LadyBird en de bekende crime klassieker The Godfather. Op Videoland kijk je nu onder andere de documentaire You Shall Go To The Ball, het tiende seizoen van De Slechtste Chauffeur van Nederland en het elfde seizoen van Ambulance UK.

Op Prime kijk je nu de romantische komedie Puppy Love en de dramafilm Legends of the Fall. Op Pathé Thuis kun je nu de horrorfilms Methgator, The Piper en Monster zien en de thrillers 97 Minutes en The Bad Shepherd kijken.

Openingsbeeld: NL Beeld