Doutzen Kroes openhartig over plastische chirurgie

Ze sluit plastische chirurgie niet uit, zo vertelt ze in de nieuwe Beau Monde.

Lees ook

In een wereld waar modellen al op hun 21ste preventief naar de botox grijpen, is een natural beauty als Doutzen Kroes een verfrissing. Toch sluit Doutzen plastische chirurgie niet uit, zo vertelt ze in de nieuwe Beau Monde.

Onzekerheden

Hoewel Doutzen als topmodel regelmatig schittert op covers van de populairste tijdschriften of tijdens campagnes van merken zoals Hunkemöller, kampt ook zij met enige onzekerheden.

Ze vertelt dat ze vroeger altijd riep nooit iets aan haar lichaam te willen doen, maar dat de twijfels nu alsnog toe slaan. “Ik weet het niet. Ik vind plastische chirurgie iets heel moois als je je er echt beter door voelt”, legt ze uit.


Lichaam

“Ik ben na twee kinderen niet meer zo blij met mijn borsten als toen ik achttien was en denk weleens: zal ik het gewoon doen? Maar ja, je kunt allerlei complicaties krijgen”, gaat ze verder.

Botox is in ieder geval géén optie bij de blondine. “Mijn moeder heeft ook rimpels en ziet er prachtig uit. Botox blijft gif dat je in je lichaam spuit, daar zal ik altijd 'nee' tegen zeggen.”

Levensstijl

Hoe het model er dan tot op heden nog altijd zo goed weet uit te zien? Dat heeft alles te maken met haar gezonde levensstijl. ”Ik geloof dat je levensstijl voor je dertigste erg bepaalt hoe je eruit blijft zien als je de dertig bent gepasseerd”, legt Doutzen uit.

“Zo maak ik 's ochtends een sinaasappelsapje met limoen, grapefruit en tarwegras of groene poeder, ook voor mijn man Sunnery en onze kinderen. Het is zuur en niet lekker, maar ik doe het, omdat het healthy is”, aldus Doutzen.

Bron: Grazia | Beeld: BSR

Laatste nieuws

Zie ook

Ryan Gosling

Ryan Gosling doet boekje open over zijn twee dochters en het vaderschap

De acteur en zijn partner Eva Mendes hebben twee dochters; de 7-jarige Esmeralda en de 5-jarige Amada.
Rosie HW

Rosie Huntington-Whiteley deelt uniek kiekje van zoon Jack

Ook showt Rosie, die samen met haar verloofde Jason Statham een tweede kindje verwacht, haar groeiende babybump.
Dakota Johnson

Dakota Johnson vertelt voor het eerst in lange tijd meer over relatie met Chris...

Normaal gesproken is de actrice erg gereserveerd wanneer het over haar privéleven gaat.