Zien: Penelope Cruz als Donatella Versace in nieuwe serie

En dat doet ze goed.

De misdaadreeks ‘American Crime Story’ heeft zich voor zijn tweede seizoen op een gebeurtenis gestort die velen zich nog als gisteren herinneren. In The Assassination of Gianni Versace vertolkt de Spaanse actrice Penelope Cruz de rol van zus Donatella Versace. We hebben lang moeten wachten op de eerste echte trailer. Maar hier is ‘ie dan eindelijk.

Twintig jaar geleden
Afgelopen modeweken bracht Donatella Versace nog een ode aan haar broer Gianni Versace in Milaan. Twintig jaar na zijn dood stuurde ze Gianni’s Girls waaronder Naomi Campbell en Cindy Crawford de catwalk op, volledig in goud gehuld. En nu ook komt de serie uit waar zanger Ricky Martin als Antonio D’Amico, de vaste vriend van Gianni Versace, speelt. Glee-acteur Darren Chris vertolkt de rol van moordenaar Andrew Cunanan. Maar volgens ons is de echte spraakmaker Penelope, die de verwachtingen hoog houdt. 

Bekijk de trailer hier:

De eerste aflevering van The Assassination of Gianni Versace: American Crime Story kun je op woensdag 17 januari volgen op de Amerikaanse zender FX Networks.

Lees ook: Miranda Kerr zwanger van haar tweede kind

Beeld: Getty Images

Laatste nieuws