Dit is de ‘sexiest man alive’ en iedereen is verontwaardigd

Ben jij het ermee eens?

Lees ook

Dus. De countryzanger Blake Shelton is uitgeroepen tot ‘Sexiest Man Alive 2017’ door het Amerikaanse weekblad People Magazine. En daar is niet iedereen blij mee. 

De stoere Amerikaan ken je ongetwijfeld van zijn Southern accent, zijn getokkel op de gitaar en zijn mooiste accessoire: Gwen Stefani. Hij stapt nu in de voetsporen van onder meer Chris Hemsworth, The Rock (ja, echt) en David Beckham. De eremedaille van ‘Sexiest Man Alive’ mag deze 41-jarige hunk nu op z’n ‘vessie’ spelden. 

Ijskoude commentaren
De meningen over deze, ietwat oppervlakkige, prijsuitreiking zijn nogal verdeeld. Commentaren uit alle hoeken van de wereld vliegen het internet rond. Enkele hoogstandjes: “Blake Shelton is zo knap als een glutenvrije cracker”, “Blake Shelton is People’s Sexiest Man Alive want blijkbaar zijn Idris Elba, Chris Evans en Jason Momoa van de planeet gevallen” en “De enige reden waarom Blake Shelton deze titel krijgt is omdat al rest seksmisdadigers zijn”. Want dat is toch lekker makkelijk, zo achter je computer wat digitaal gaan ouwehoeren. 

Wat wij denken?
Op de redactie waren de commentaren verdeeld: van “Jaa, duh. Ik wou dat ik Gwen Stefani was. Die blik in zijn ogen” tot “Nou ja, hij is wel knap maar de meest sexy man? Nee, dat niet.” Gelukkig vindt zijn prachtige vrouw hem nog steeds dé adonis van de eeuw. Want daar gaat het toch om, right? De daddylook en kleine bierbuik zijn terug van niet weggeweest, en wij vinden dat helemaal oké. Dat dus. 

 

‪Thank you @people!!!! Don’t hate me because I’m beautiful… ‬

Een bericht gedeeld door Blake Shelton (@blakeshelton) op

Lees ook: Dit is hoe een ware ode aan de vrouw eruitziet

Beeld: Getty Images

Laatste nieuws

Zie ook