Say what? Er bestaat een lipgloss die je lippen groter maakt

De trend is al een tijdje viral aan het gaan op TikTok.

Lees ook

Wil je graag weten hoe bigger lips bij je staan? Dat kan nu! Er is bestaat namelijk een lipgloss die je lippen instant groter maakt.

Viral

De lipgloss is al een tijdje viral aan het gaan op TikTok en is van het beautymerk Too Faced. De speciale formule zorgt ervoor dat je zonder enige moeite lippen à la Kylie Jenner creëert. Niet voor niets heet de lipgloss dan ook The Lip Injector en is al voor 14 euro verkrijgbaar.


Filmpjes

Gebruikers delen hun before and after video's via TikTok. En hoewel het product wél een beetje schijnt te branden, zijn de meesten er erg over te spreken. “Het brandt en tintelt heel erg, maar dan heb je wel het gewenste resultaat. Zorg er wel voor dat je de extreme versie koopt!” en “Als iemand het wil weten, het werkt echt”, klinken de reacties.

Sommige TikTokkers proberen het product zelfs uit op hun vriendjes, om er zeker van te zijn of het echt werkt. Hoe het komt dat het product zo erg prikt? Dit schijnt door de speciale technologie te komen die je bloedvaten verwijden. Worth the try? Kijk hieronder de video's en scroll nog verder naar beneden om het product te zien.

@mikkzazon

I AM SO DEAD HAHAHA WAIT FOR IT ##fyp ##foryou ##foryoupage ##lipchallenge ##toofaced

♬ original sound – mikkzazon

@its.pauladiaz

Ahora sí q me lo he comprado de verdad😂 ##foryou ##foryouage ##lipinjections ##toofaced

♬ I just did a bad thing bill wurtz – cameron.tr

@nessaranndazzo

do this to your bf !!! ##toofaced ##lipinjetions ##lipgloss ##plump ##plumplips ##fyp ##funny ##foryou ##boyfriend ##baby

♬ original sound – nessaranndazzo

Bron: Cosmopolitan UK | Beeld: BSR | Video: TikTok

Laatste nieuws

Zie ook