Zien: de finale van Miss Nederland 2020

Vanavond is het zover en ook jij kunt de finale via een livestream volgen.

Finale Miss Nederland 2020

Vanavond is het zover: tien beauty's met brains doen hun uiterste best om Miss Nederland 2020 te worden. Benieuwd wie er met de kroon vandoor gaat? Kijk dan vanavond live de finale vanuit je eigen woonkamer!

Show

De finale wordt door Rick Brandsteder en Rahima Dirkse (Miss Nederland 2018) gepresenteerd. De tien sterke en jonge finalisten, met ieder hun eigen missie en passie, zullen vanavond vol trots en zelfverzekerd stralen op het vernieuwde podium van Studio21. Ook zullen er optredens gegeven worden, door onder andere Samantha Steenwijk, EliZe, Patricia van Haastrecht en The Dutch Tenors.

Livestream

De jury, die bestaat uit William Rutten, Monique Westenberg, Albert Verlinde, Kristina Bozilovic, Viktor Brand, Miss Nederland 2019 Sharon Pieksma en juryvoorzitter Monica van Ee (directeur Miss Nederland en hoofdsponsor hannah), beslist aan het eind van de avond welke finalist er tot Miss Nederland 2020 wordt gekroond.

Wil jij het hele avontuur volgen? Dat kan! De Finale Miss Nederland is vanavond van 20.00 - 22.30 uur live te streamen. Klik *hier* om op de speciale landingspagina te komen.

Lifestyle
  • Miss Nederland, Elegance
  • BrunoPress