doDisplay('div-gpt-ad-MarieClaireNL_below_menu_allpages');

Marie Claire's weekendtips

Nog niks gepland dit weekend? Deze dingen kun je doen!
doDisplay('div-gpt-ad-MarieClaireNL_below_image_article');
MC's weekendtips

Nog niks gepland dit weekend, maar wil je wel graag iets doen? Marie Claire tipt! Dit wil jij aankomend weekend niet missen.

doDisplay('div-gpt-ad-MarieClaireNL_in-content_top_article');

UNXPCTD

Vandaag opent UNXPCTD haar deuren in de Zuiveringshal West van de Westergas in Amsterdam. Gedurende de maand september kun je hier terecht voor een (alcoholvrije) borrel, foodtrucks en dagelijks wisselende performances, acts én workshops. Festivals zijn uitgesteld en kunstpodia zijn dicht. Daarom biedt UNCPCTD creatieven, die door de coronacrisis momenteel weinig tot geen werk hebben, een podium. Wat je kunt verwachten? Denk aan dans-, cabaret-, toneelvoorstellingen, maar ook optredens van bands of bijzondere workshops!

Wanneer:
Vanaf donderdag 3 september | Check *hier* het programma en de tijden

Waar:
Westergas | Zuiveringshal West
Amsterdam

Creatieve stadsoase

doDisplay('div-gpt-ad-MarieClaireNL_in-content_middle_article');

Eten, drinken, muziek en een flinke dosis creativiteit, dat is waar stadsoase Lofi in Amsterdam voor staat. De voormalige oude stadsbussengarage, diep in West, heeft een fijn rauw randje en een tuin van 2000m2 afgeschermd met zeecontainers. Binnen en buiten is er genoeg ruimte om op anderhalve meter een onvergetelijke avond te hebben. Dansjes doe je op je stoel en de mannen van het Museum van onbedoelde kunst nemen je mee op kunstsafari. Iedere week zijn er toffe events, maar je moet wel even reserveren.

Wanneer:
Elke week | Voor meer info klik *hier*

Waar:
Lofi Amsterdam

Voor in de boeken

Deze week is het bijzonder modeboek I’ll wear it until i’m dead. The Song Fashion Archives verschenen, waarin je een uniek én ultiem inkijkje krijgt in de exclusieve en avant-gardistische garderobe van Myung-il Song, de Zuid-Koreaanse mode- en kunstverzamelaar die tevens de oprichter van de legendarische mode-, kunst- en interieur concept winkel ‘SONG’ in Wenen is. Heerlijk om te lezen tijdens het regenachtige weer (of om inspiratie op de te doen).

Waar:
Verkrijgbaar in verschillende boekenwinkels en online

doDisplay('div-gpt-ad-MarieClaireNL_in-content_bottom_article');