'How to Lose a Guy in 10 Days komt met een vervolg'

Goed nieuws: hoofdrolspeelster Kate Hudson hint op een vervolg.

How To Lose A Guy In 10 Days

Liefhebbers van een goede romcom hebben de film How to Lose a Guy in 10 Days hoogstwaarschijnlijk al meerdere keren gezien. Kun je geen genoeg krijgen van deze klassieker? Goed nieuws: hoofdrolspeelster Kate Hudson hint op een vervolg.

How To Lose A Guy In 10 Days

De film is inmiddels al zeventien(!) jaar oud, maar verdwijnt niet snel uit ons geheugen.

Kate, die journalist Andie speelde in de filmklassieker, onthult in een interview met Elle dat ze graag opnieuw een bezoekje zou brengen aan haar personage uit de film. Ook is ze nieuwsgierig naar het liefdesavontuur tussen Andie en co-star Matthew McConaughey.

"Ik heb altijd nagedacht over waar de personages van Matthew en mij nu zouden zijn, als we nog samen waren", vertelt Kate. "We zouden waarschijnlijk getrouwd zijn met kinderen. We voelen ons nu waarschijnlijk ellendig!", grapt Kate.

Vervolg

De actrice weet zeker dat een vervolg op de film een succes zal worden. Ze blikt dan ook met een positief gevoel terug op de periode waarin de film opgenomen werd.

"Het was een hele andere tijd om films te maken. Ik heb het gevoel dat Matthew en ik het old school Hollywood-proces van het maken van films echt hebben meegemaakt. Het was een bijzondere tijd."

Kate deelde onlangs ook een stuk uit de film op Instagram. Wij zijn benieuwd: hint de actrice hiermee op een vervolg? Wij kunnen in ieder geval niet wachten!

Lifestyle
  • Grazia
  • How to Lose a Guy in 10 Days
  • Instagram