3 Chinese toeristen komen niet door paspoortcontrole na plastische chirurgie

Lesson learned?

Lees ook

Waar de normale mens op vakantie gaat voor een heerlijk weekje zon, besteden deze Chinese vrouwen hun vrije dagen liever op een hele andere manier. De drie vrouwen vetrokken naar Zuid-Korea om een aantal cosmetische ingrepen te laten uitvoeren. En dat leverde de nodige problemen op bij de paspoortcontrole.

Opgezwollen gezichten
De operaties verliepen soepel, maar misschien had het trio iets meer rekening moeten houden met het herstelproces na de ingreep. Met opgezwollen gezichten probeerden de Chinese vrouwen langs de paspoortcontrole te komen. Dat liep echter niet helemaal zoals gepland. Ze leken namelijk totaal niet meer op de foto’s op hun paspoorten.

Cosmetische ingrepen
Zuid-Korea ontwikkelt zich razendsnel op het gebied van plastische chirurgie. Volgens Chinese en Britse media worden daar meer cosmetische ingrepen gedaan per inwoner dan in andere landen. De Chinese buren maken dan ook graag gebruik van de kwaliteit van de Zuid Koreaanse doktoren. De foto van de drie Chinese vrouwen op de airport van Seoul gaat inmiddels viral. Of het trio ondertussen in China is aangekomen is niet bekend.

Lees ook: Tip: luxe limited BVLGARI Afternoon Tea in het Amstel Hotel

Bron: AD | Beeld: Twitter, iStock

Laatste nieuws

Zie ook