Ontwerper Donna Karan verdedigt filmproducent Harvey Weinstein in seksschandaal

O Donna...

Lees ook

Het seksschandaal rond de Amerikaanse filmproducent Harvey Weinstein neemt steeds serieuzere vormen aan. Nadat een aantal minder bekende actrices aangifte deden wegens verkrachting door de filmproducent, deden ook Gwyneth Paltrow en Angelina Jolie een boekje open. De twee verklaarden dat ook zij te maken hebben gehad met het grensoverschrijdende gedrag van Harvey Weinstein. Maar daarmee houdt het drama niet op, want ook de Amerikaanse ontwerpster Donna Karan heeft een mening over deze kwestie. En daar is niemand blij mee.

Oeps, niet zo handig
De Amerikaanse ontwerpster en oprichtster van het modelabel DKNY deed een opmerkelijke uitspraak op de rode loper van het CinéFashion Film Awards in Los Angeles, over hoe vrouwen zich vandaag de dag kleden. “Als ik naar de wereld van vandaag kijk en zie hoe vrouwen zich kleden, dan vragen ze toch gewoon om problemen?”, aldus het mode-icoon.

Fantastische mensen
Donna Karan is al jaren goed bevriend met Georgina Chapman, de ex-vrouw van Harvey Weinstein. Vandaag maakte Chapman bekend in een verklaring aan People dat ze door dit schandaal haar man verlaten heeft. Donna Karan beschrijft het stel als ’twee fantastische mensen’. Na haar uitglijder op de rode loper krabbelde Donna Karan gisteren terug met een nieuwe verklaring. Ze liet weten dat haar eerdere uitspraken niet kloppen met haar gevoel over het seksschandaal van Weinstein. “Handtastelijkheden zijn absoluut niet acceptabel en dit onderwerp moet voor eens en voor altijd aangepakt worden, los van om wie het gaat.”

Lees ook: Deze muzikant gaat de samenwerking aan met & Other Stories

Bron: VRT BE | Beeld: Getty Images

 

Laatste nieuws

Zie ook