Zien: Barack Obama verklaart liefde voor Michelle in videoboodschap

25 jaar getrouwd, dat verdient een exclusieve videoboodschap.

Zien: Barack Obama verklaart liefde voor Michelle in videoboodschap

Soms zijn we toch wat jaloers op de couple goals van Barack en Michelle Obama. De voormalige Amerikaanse president en zijn ex-FLOTUS (First Lady of the United States) Michelle zijn 25 jaar getrouwd en dat is ook in de perfect uitziende relatie van deze twee een mijlpaal. Net toen je dacht dat Barack niet romantischer kon zijn, doet 'ie dit. 

Opvallende videoboodschap

"Jou uitvragen voor een date was de beste beslissing die ik ooit kon nemen", zo pakt Barack Obama uit in de bijzondere video voor zijn vrouw Michelle als verrassing voor hun 25 jarig huwelijksjubileum. Je zou denken dat Barack na zijn presidentschap wat meer tijd voor zijn vrouw zou kunnen vrijmaken, maar tegenwoordig is Michelle diegene die haar handen vol heeft. Op dit moment is ze op het Pennsylvania Conference for Women in de Amerikaanse staat Pennsylvania waar zij een toespraak houdt.

Om hun jubileum niet zomaar te laten voorbijgaan was er deze hartverwarmende videoboodschap van Barack. En omdat hij wel van de verrassingen is, zorgde Obama ervoor dat de videoboodschap van zo'n twee minuten op de conferentie getoond werd. Glad als hij is. Eerlijk is eerlijk: wij houden ervan.

Lees ook: Zien: de nieuwe portretfoto's van Maxima en haar dochters

Bron: Metro | Beeld: Getty Images