Zien: iPhone 8 functies gelekt

Ga jij 'm halen?

Lees ook

Morgen is het zover; de iPhone 8 wordt samen met de iPhone 8 Plus en de iPhone X gepresenteerd door Apple. Natuurlijk zal er weer het één en ander veranderen. Door een foutje weten we dit al wat eerder te verklappen. Zet je schrap… Voor de fanatieke iPhone-gebruikers zullen deze nieuwe functies even wennen zijn. 

Portret licht
Het toestel krijgt een nieuwe flitsmodus, genaamd Portrait Lighting. Je kunt hierbij uit verschillende soorten licht kiezen voor de perfecte selfie. Hallelujah! Daarnaast is de slow-mo-modus verbeterd en kan de telefoon 4K met 60 fps opnemen. Dit is beter dan de iPhone 7!

Face ID
Van Touch ID is geen spoor meer te bekennen. Bereid je voor op gezichtsherkenning. Gaat je telefoon jou nog herkennen zonder make-up? 

Home Bar
Tot slot is er een balk onderaan het scherm te zien. Hiermee zou je, door de balk omhoog te vegen, naar het home-scherm kunnen gaan. Last but not least wordt de zij-knop hoogstwaarschijnlijk virtueel, net als de home knop van de iPhone 7. 

Verder gaan er nog geruchten over draadloos opladen, een ‘all-screen’ look, ‘Animoji’ en een verbeterde aan/uit knop. Enne, zoals elk jaar zal menig Apple-fan er weer alles aan doen om het toestel in handen te krijgen. Ga jij hem halen?

Lees ook: Dit zijn de beste fooddocu’s op Netflix

Bron: Grazia | Beeld: iStockphoto

Laatste nieuws

Zie ook