Geef je chique outfit een casual touch met deze simpele styling truc

Chic en comfy combineren? Met deze truc leggen we je uit hoe je dat doet.

sneakers casual

Het jaar 2020 stond qua fashion voornamelijk in het teken van comfy items. Hoewel de feestdagen meestal in het teken staan van the bigger the better, zoek je dit jaar misschien liever een middenweg tussen over de top en casual. Enne, daar hebben een simpele styling truc voor bedacht: combineer een fancy dress met een paar sneakers. Hoe? Marie Claire legt het je uit.

Casual chic

Het lijkt een oude gewoonte: een chique jurk combineren met een paar giga hakken. Tegenwoordig hoeft dat heus niet meer. We brengen de feestdagen door in een chique outfit gecombineerd met comfy schoenen. Want waarom jezelf pijnigen met een killer heel als het niet per se hoeft?

Menig influencer koos voor deze look en laat op Instagram zien hoe je deze twee items combineert. Zo draagt influencer Selma Kaci een vuurrode jurk met een paar zwarte sneakers. Yara Michels kiest voor een top en rok met zebraprint en maakt haar look af met een paar basic sneakers.

Klaar voor de feestdagen

Teresa Andrés Gonzalvo tilt deze look naar een nóg hoger niveau. Zij combineert een felle paarse jurk met spierwitte Skechers – afgemaakt met een heuse witte sportsok. Love it.

Wil je jezelf alvast voorbereiden op de feestdagen en zie je een lookje à la Teresa Andrés wel zitten? Skechers heeft ook een aantal nieuwe varianten op deze sneaker in het assortiment. Zo heb je de Skechers Uno Diamond Shatter (een gouden sneaker), de Skechers Bobs Sport Squad Glam Leaque (een feestelijke donkerrode kleur) of de Skechers Sunlite Magic Dust (een sneaker in een poederroze kleur). Zo kom jij die feestdagen wel door!

Fashion
  • Grazia
  • BrunoPress, Instagram