Dit is dé manier om je sneakers schoon te maken

Je zou in de weer kunnen gaan met zelfgemaakte goedjes, maar dat is niet het allerbeste idee...

sneakers schoonmaken

Als je nieuwe sneakers koopt, behoren ze als snel tot je favorieten. Enne, dat betekent dat je ze het liefst iedere dag aan wil trekken. Vooral in het najaar, wanneer de grond nat en smoezelig is, kunnen ze snel vies worden. Hoe je ze het beste schoon kunt maken? Een expert heeft dé ultieme tip!

Expert

Je zou in de weer kunnen gaan met zelfgemaakte goedjes of ze in de wasmachine gooien, maar dat is eigenlijk niet zo'n goed idee volgens sneakerexpert Jason Markk. Hierdoor heeft hij een bedrijfje in LA opgericht, waar je jouw sneakers kunt achterlaten voor een opknapbeurt. Alleen de beste sneakerexperts raken jouw schoenen aan, waardoor je niet bang hoeft te zijn dat er iets misgaat.

Zelf aan de slag

Nu horen we je denken "Los Angeles?", maar hier hebben we iets op bedacht! Want je kunt namelijk zelf aan de slag gaan met de producten van Jason Markk, die je onder meer kunt kopen bij De Bijenkorf. De borstels, microvezeldoekjes en reinigingsmiddelen zijn volgens experts de enige producten jouw sneakers niet verpesten. Good luck!

Fashion
  • Who What Wear
  • BrunoPress