Harry en Meghan onder vuur om 'schaamteloze actie'

Op Twitter plaatsen vele Britten een kritische noot bij het optreden van Harry en Meghan van afgelopen zondag.

Harry en Meghan

Op social media laten Britse media en commentatoren zich momenteel kritisch uit over Harry en Meghan. De twee zouden afgelopen zondag schaamteloos gedrag vertoond hebben.

Remembrance Sunday

Afgelopen zondag werden in het Verenigd Koninkrijk slachtoffers van wereldoorlogen en conflicten herdacht. Ook Harry en Meghan wilden in de privésfeer stilstaan bij Remembrance Sunday, maar haalden daarmee de woede van velen op de hals.

Het power koppel legde bloemen neer bij graven van een Canadese en een Australische militair op een begraafplaats in Los Angeles en verspreidde hiervan de foto's. And people were not amused. Want waarom stond het pr-team paraat als het ging om een privéaangelegenheid?

Kritiek

Britse media zien het verspreiden van de foto’s als een publiciteitsstunt. Het koppel had namelijk wel erg veel 'geluk' dat er toevallig een fotograaf aanwezig was om het diep persoonlijke moment vast te leggen, briest de Britse radiohost en journalist Dan Wootten sarcastisch op Twitter.

Ook Piers Morgan, die sowieso geen goed woord voor voormalig actrice Meghan over heeft, spaart het stel niet. “Mijn hemel, ze maken zelfs van Remembrance Sunday een publiciteitsstunt. Kennen ze dan helemaal geen schaamte?”, schrijft hij op Twitter.

De twee mediapersoonlijkheden zijn overigens niet de enigen die zich kritisch uitlaten over de actie de Sussex'jes. Op Twitter plaatsen ook veel anderen een kritische noot bij het optreden van de twee.

Celebrity
  • Grazia
  • BrunoPress, Twitter