Marie Claire's weekendtips

Van een pop-up store van Yara Michels tot aan een fijne eyecatcher in huis.

Marie Claire's weekendtips 46

Nog niks gepland dit weekend, maar wil je wel graag iets (binnen) doen? Marie Claire tipt!

Love & anarchy

Heerlijk verse binge-serie over een kantoorromance die zich afspeelt in Zweden (fijne styling!). Ambitieuze consultant Sofie, getrouwd en moeder van twee kinderen, moet een oude uitgeverij moderniseren. Daar ontmoet ze de jonge IT’er Max, met wie ze in eerste instantie onschuldig flirt. Maar ze overschrijden steeds meer grenzen.

Waar:
Netflix

Take away

Fan van Yara Michels én haar merk Ateljé? En ben je in de mood voor "retro fastfood vibes"? Denk aan lila muren, grote lightbox menu's, neonborden en een zwart-witte tegelvloer. Dan hebben we goed nieuws! Want sinds dinsdag bestaat de zogeheten Ateljé Take Away winkel in Amsterdam.

Wat je kunt verwachten? Een lila walhalla, gratis plantaardige cappuccino's, Yara en Jordy, leuke stickers en cadeaupakketten, én kortingen tot 20%! Shop de leukste telefoonaccessoires nog tot en met zondag - so hurry up!

Good to know: de pop-up store is zo ingericht dat je ten alle tijde (ten minste) 1,5 meter afstand kunt houden. Daarnaast vind je ook een afgelegen wachtruimte (buiten) en zijn er ook wegwerpmaskers en ontsmettingsmiddel beschikbaar. Coronaproof dus!

Wanneer:
Nog t/m zondag 15 november | 10.00 - 18.00 uur

Waar:
Huidenstraat 13
Amsterdam

A pop of colour

Op zoek naar de ultieme eyecatcher voor in je huis? Dan wil je misschien eens naar de nieuwe collectie 'A Pop of Colour' van Fatboy kijken. Het merk heeft de handen ineengeslagen met Nederlands ontwerpster Carole Baijings. Het resultaat? Een kleinere, maar kleurrijke versie van de Original bean bag (je weet wel, die heerlijke zitzakken) die een statement in ieder interieur is. Plof neer en binge je favoriete serie of lees een goed boek.

Waar:
Klik "hier" voor meer informatie.

Lifestyle
  • Instagram, Jessica van Zanten
  • BrunoPress, Instagram
  • YouTube