Zo ziet een super deluxe vliegtuig van 272 miljoen euro eruit

Oh my...

Lees ook

Voor wie zich graag in heel veel luxe waant, zit met de cruises van Crystal Cruises helemaal goed. De rederij biedt de meest luxueuze ervaring die je op zee maar kunt hebben, maar inmiddels kan je ook hoog in de lucht van alle luxe worden voorzien.

De meest chique loungebars, restaurants en badkamers geven je het ultieme luxe gevoel, want zeg nou eerlijk: bij de meeste vliegtuigen ben je blij dat je er na een aantal uur weer uit mag. Crystal Skye is dan ook het pareltje onder de vliegtuigen, waarbij je qua interieur alleen het allerbeste wordt aangeboden. “Ons doel was om een luxueus interieur te creëren dat het elegante merk Crystal ondersteunt met zijn cruiseschepen, jachten en rivierboten”.

Voor een ervaring met de peperdure Boeing 777-200LR moet je alleen wel van goeden huize komen of de afgelopen jaren een enorme spaarrekening hebben opgebouwd. Het ultraluxe vervoersmiddel kostte namelijk een pittige 272 miljoen euro, waardoor een tripje met het vliegtuig een aardig prijskaartje heeft. Een reis met de Crystal Skye kost je dan ook minstens 136.000 euro per persoon. 

Mocht je nou een enorm goed gevulde spaarrekening hebben, dan is het zelfs mogelijk om het als privé-vliegtuig of als bedrijf te gebruiken. Tsja, voor dat bedrag kan je ook heel vaak op een normale vakantie, maar een bijzondere ervaring is het zeker…

Als je deze man op het vliegveld tegenkomt, maak je kans op de meest luxueuze plek in het vliegtuig

 

 

 

 

Een bericht gedeeld door Grace (@gracefulness) op

 

Bron: HLN Beeld: iStock, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook