Marie Claire's weekendtips

Van een mini-kerstmarkt op verschillende locaties tot aan een filmtip.

weekendtips 50

Nog niks gepland dit weekend, maar wil je wel graag iets doen? Marie Claire tipt! Dit wil je aankomend weekend niet missen.

Santa's take away

Op zoek naar een mooie boom? Die vind je wellicht op de mini-kerstmark bij Noorderlicht. De markt is anders dan anders, want het is geheel in take-away style ingericht. Wat dat betekent? Je kiest je boom uit op het terras, vult je tas en gaat weer naar huis om daar te genieten van al je inkopen en lekkernijen. Klik 'hier' voor meer informatie.

Wanneer:
Zaterdag 5 december | 12.00 - 21.00 uur

Waar:
Noorderlicht Café
Amsterdam

P.s. Santa's take away verschijnt op verschillende locaties in Nederland.

Kom hier dat ik u kus

Verfilming van de bestseller van de Belgische auteur Griet Op de Beeck. Mona verliest op haar negende haar moeder. Al snel krijgt haar vader een nieuwe vriendin die alle aandacht opeist. Vanaf dat moment voelt ze zich verantwoordelijk voor iedereen en doet ze haar best iedereen gelukkig te maken, al gaat dat ten koste van haarzelf.

Wanneer:
Vanaf vandaag in de bioscoop.

Museum Market

Aankomende zondag wordt de Museum Market op het Museumplein omgetoverd tot kersteditie. Wat betekent dat je daar unieke kerstcadeaus kunt shoppen, van delicatessen tot zelfgemaakte sieraden, die door de ontwerpers zelf worden aangeboden. Haal wat te drinken to go bij het Cobra Café, zoals koffie of glühwein. Kom je toch nog een beetje in de kerstsfeer! Klik 'hier' voor meer informatie.

Wanneer:
Zondag 13 december | 10.00 - 18.00 uur

Waar:
Museumplein
Amsterdam

Lifestyle
  • Santa's Take Away, Jessica van Zanten, Museum Market
  • BrunoPress, Instagram