Waarom de lockdown niet het einde van je liefdesleven hoeft te betekenen

Laat de harde lockdown niet in de weg van je liefdesleven staan.

Lees ook

Het nieuws van de harde lockdown is je waarschijnlijk niet in de koude kleren gaan zitten. En dat is oké. Het nieuwe jaar is inmiddels begonnen en dat betekent een nieuwe frisse start voor velen. Zet je liefdesleven niet langer on hold, maar blaas 'm nieuw leven in. Hoe? Door dating-apps natuurlijk!

Dating-app

Weet je niet helemaal waar je moet beginnen? Denk dan eens na over wat voor soort relatie je graag zou willen. Met het nieuwe jaar in zicht, is het een goed moment om je dating intenties op te frissen. Op zoek naar een serieuze relatie? Dan is Inner Circle dé dating-app voor jou. Waarom? Het daagt gebruikers uit om hun beste beentje voor te zetten en het profiel zo goed mogelijk in te vullen én te voorzien van foto's van goede kwaliteit. Daarnaast hebben ze een team van deskundigen die de app scannen en op zoek gaan naar valse profielen, zodat je je geen zorgen hoeft te maken of je date een catfish is. Het maakt echt een verschil als je de juiste app hebt als je wingman.

Liefdesleven


De beste manier om je liefdesleven op de rit te krijgen? Als je er ontzettend enthousiast over bent! Neem daten serieus, maar onthoud dat het ook leuk moet zijn en iets is om naar uit te kijken. Laat de lockdown dus niet in de weg staan omdat je even niet fysiek kunt afspreken. Onthoud: iedereen zit op dit moment in hetzelfde schuitje.

Relatiestatus

Uit een recente enquête van Inner Circle blijkt dat, na de eerste lockdown, mensen een nieuwe aanpak van online daten hebben ontwikkeld. Wat een 'voordeel' van de tweede lockdown kan zijn? Meer mensen dan ooit maken van hun relatiestatus een prioriteit. Dus voor alle singles out there, tijd om actie te ondernemen!

Vind de liefde tijdens de lockdown

Wist je trouwens dat Inner Circle uitgevonden is in Nederland? De app zorgt voor een hele nieuwe benadering van daten, wat in 2019 voor veel opschudding zorgde. Zo zorgden zij ervoor dat online, offline ging. Hoe? Door feesten, festivals en masterclasses te hosten. De app zorgde ervoor dat singles elkaar in real life ontmoetten. In 2020 richtten ze zich op het helpen van singles die serieus willen daten en de perfecte match willen vinden. Het platform wordt gecontroleerd op valse accounts, en iedereen heeft goed gevulde profielen met duidelijke foto's. Het is een veilige én effectieve manier om te daten.

Als je klaar bent om de liefde te vinden tijdens de lockdown, meld je dan hier aan bij Inner Circle.

Bron: Inner Circle

Laatste nieuws

Zie ook