6 vlugge looks voor de feestdagen

Een snelle touch up.

6 Vlugge looks voor de feestdagen

De perfecte rode lip, een vleugje glitter her en der of een snelle feestcoupe. Wij presenteren negen vlugge feestlooks voor de digitale borrels en teeny tiny kerstfeestjes.

1. Glowy blos

Glans ligt voor de hand, maar met blush kun je óók uitpakken. Een egale teint, geborstelde wenkbrauwen en een lik mascara zijn je basis, gekleurde wangen zijn je pronkstuk. Kies voor uitgesproken perzik, roze of zelfs rood. Gebruik een grote poederkwast en pak een gebied nét iets groter dan alleen de appeltjes van je wangen.

2. Haardecoratie

Van out-of-bed naar partyhaar in 3 seconden: een haaraccessoire is de vliegensvlugge upgrade voor elke coupe. Alles kan: los, opgestoken, half omhoog. Draag een extravagante schuifspeld aan de voorkant, dan maak je 'm echt onderdeel van je look.

3. Wow wings

Geen traditioneel make-upje, deze supersize groene wing. Maar wel feestsfeerverhogend. Voor deze look teken je een wing ver door naar buiten en geef je je hele ooglid en zelfs een stukje daarboven een kleur naar keuze.

4. Glittereffect

Het is misschien een inkoppertje, maar met glitters zit je altijd goed. Breng ze aan op je oogleden voor een instant partygevoel. Tip: met make-upremover op oliebasis swipe je alle glitters 's avonds zo van je huid – en zo voorkom dat je ze dagen later nog overal terugvindt.

5. Perfecte rode lip

Met een felle kleur lipstick ben je in één klap opgemaakt. Dé tip om 'm extra te laten knallen: kleur je lippen in met een lippotlood en stift ze daarna. Met twee lagen komt de kleur beter uit en blijft-ie bovendien langer zitten. Breng als finishing touch een zweempje gouden highlighter aan op je cupidoboog om de vorm van je lippen te accentueren.

6. Wetlook light

Bij een weergaloos jarentachtigjurkje adviseren wij coupe wetlook light. Hierbij oogt het haar niet nat, maar het zit wel strak naar achteren en het glanst. Gebruik een elastiekje om je haar achter op je hoofd vast te zetten – hoog of laag, wat je leuk vindt. Stylingcream zorgt voor een shiny effect en voorkomt pluis.

Beauty
  • Marjolein Vermeij
  • BSR, Instagram