9 tekenen dat je compleet verslaafd bent aan Netflix

Ben jij hier ook schuldig aan?

Lees ook

Je hebt elk seizoen van Orange is the new black binnen één dag bekeken (op de dag van verschijnen), zegt stiekem etentjes af om nog een aflevering te zien van je lievelingsserie en eet het liefst met je laptop op schoot. Negen tekenen dat jij absoluut niet meer zonder streamingdienst Netflix kunt.

1/ ‘Nog ééntje dan’, vertel je jezelf keer op keer Ook al is het inmiddels 4 uur ’s nachts.

2/ Je checkt tussendoor vaak bij welke aflevering je bent En krijgt een opgejaagd gevoel als het einde in zicht is. Neeeeeeeeeeeeeee!

3/ Het is je grootste struggle om een goeie film te vinden die je nog NIET gezien hebtWant eigenlijk ben je wel zo’n beetje door het aanbod heen.

4/ Als een serie afgelopen is, heb jij geen flauw idee wat je met je leven moet doen Het zwarte gat is real.

5/ Je raadpleegt je Facebook-vrienden voor nieuw seriespul Nadat je de zoveelste serie erdoorheen hebt gebinged, vraag je desperate aan je Facebook-vrienden: “Mensen, wat moet ik nu kijken? Help a girl out!”

6/ Netflix kent je favorieten beter dan manlief Zo’n slimmerik is het.

7/ Als er nieuwe seizoenen van je favo series zijn toegevoegd, kan jouw dag niet meer stuk En blijf je het liefst de hele dag in bed.

8/ Je hebt er geen problemen mee om een heel seizoen te bingen in één weekend Vooral als het nieuwe seizoen van House of cards online staat. Heer-lijk.

9/ Als je ergens het woord ‘Netflix’ hoort vallen, ben je er als de kippen bij In de trein, bij de koffiemachine, in de supermarkt. Misschien tipt iemand wel een nieuwe serie en jij MOET weten welke.

Deze titels verschijnen deze maand op Netflix

Bron: Netflix-Nederland | Beeld: iStock

Laatste nieuws

Zie ook