Releasedatum allerlaatste Fifty Shades-film bekendgemaakt

We can't wait!

Lees ook

Het verhaal van Christian Grey en Anastasia Steele heeft de afgelopen jaren veel losgemaakt, maar ondanks alle kritiek, wist de filmreeks ook enorm veel bezoekers te trekken. De eerste twee delen zijn inmiddels in de bioscoop te zien geweest en het is dus ook wachten op het allerlaatste deel: Fifty Shades Freed. Gelukkig hoeven we niet meer lang te wachten, want de datum is inmiddels bekendgemaakt. 

De ongelooflijke sexy Jamie Dornan en de mysterieuze Dakota Johnson nemen uiteraard ook dit keer weer de hoofdrollen op zich, waarbij de kijker net zoals bij de eerste delen weer getrakteerd wordt op een flinke portie seks, verleiding, mysterie én de nodige drama.

Op 9 februari 2018 zal het ‘sprookje’ tot een hoogtepunt komen – en daar bedoelen we geen bedscène mee – en wordt het verhaal na drie films dan eindelijk afgesloten. Het zal ook dit jaar weer een flinke klus worden om je partner mee de bioscoopzalen te krijgen, want vrijwillig tussen allemaal gillende vrouwen zitten, daar wordt geen enkele man blij van. Maar… wie niet waagt, wie niet wint. Het is tenslotte het allerlaatste deel!

Enne, anders kan je natuurlijk altijd nog met je beste vriendinnen gaan. Hoef je je ook niet druk te maken wanneer Jamie Dornan je voor de zoveelste keer laat blozen!

Dankzij deze work-out kwam Dakota Johnson in vorm voor Fifty Shades

Bron: Beautify Beeld: Getty

Laatste nieuws

Zie ook