Say what?! Je kunt nu een vergoeding krijgen na een 'slechte' corona-date

Gênante zoom-date gehad? Daar is nu iets leuks op bedacht!

corona-date

Een gênante Zoom-date gehad of herken je de situatie van het gebrek aan een toilet tijdens een wandeldate door het park? Daar heeft een dating app Inner Circle, iets op bedacht! Maak kennis met #vergoedmijnshitdate.

Teleurstellend

Het afgelopen jaar zal voor velen als een teleurstellend jaar de boeken in zijn gegaan, vooral voor alleenstaanden die op zoek waren naar liefde. Thuisquarantaine, social distancing, dichte kroegen: het daten tijdens covid-19 was behoorlijk rampzalig. Maar ondanks de huidige lockdown gloort er een sprankje hoop aan de horizon. Want - naast het vooruitzicht op vaccinatie - kunnen singles die door de pandemie een shit-date ervaring hebben gehad, deze negatieve herinnering inwisselen voor meer positieve ervaringen op www.vergoedmijnshitdate.nl.

Vijf verhalen

Vele singles gingen je al voor - want nee, je bent nooit de enige en het lag zeker niet aan jou - hebben inmiddels hun ervaringen gedeeld. De verhalen zijn grappig, maar soms ook hartverscheurend.

Hier zijn er vijf die onze aandacht trokken:

Dus, als je je shit-date achter je wilt laten en je je match dit jaar écht wilt ontmoeten, laat dan je Covid- datingverhaal achter op www.vergoedmijnshitdate.nl.

Serieuzer daten

Gelukkig is er het komende jaar ook positief nieuws voor vrijgezellen! Ondanks de pandemie die het nogal moeilijk maakt om er überhaupt een gezond dating leven op na te houden, blijkt uit onderzoek dat singles wel echt klaar zijn om het daten serieuzer te gaan nemen dit jaar.

Het onderzoek, onder duizend singles, dat Inner Circle recent heeft uitgevoerd, laat zien dat maar liefst tweederde van de ondervraagden de intentie heeft om in 2021 op zoek te zoeken gaan naar een serieuze relatie. Plus, de helft (54%) heeft aangegeven meer moeite te gaan doen voor een positieve date-ervaring van de ander, wat in de praktijk zou kunnen leiden tot een vriendelijker dating ervaring voor ons allemaal. Vaarwel ghosting! Dat werd tijd.

Wil je de leukste singles tegenkomen die serieus met daten bezig zijn? Word dan vandaag nog lid van Inner Circle. The choice is yours!

Lifestyle
  • Alex Iby