Dit is de beste stad in de wereld om naar toe te gaan

Waar wacht je nog op?

Lees ook

De zomerperiode is begonnen en met de drukte op Schiphol, hebben veel mensen besloten om deze zomer naar het buitenland te vertrekken. Ben jij op dit moment nog zoekende naar de juiste droombestemming, dan kan je daar per direct mee stoppen. Het kleine stadje San Miguel de Allende in het zonnige Mexico is volgens Travel + Leisure namelijk de beste plek om naar toe te reizen.

Naast dat het weer er heel het jaar aangenaam is, kan je – mocht het je ding zijn uiteraard – er ook heel het jaar door een festival pakken. Daarnaast is de plek voor elke vakantieganger geschikt, want waar je overdag je hart kan ophalen bij de vele markten, de plek kan verkennen per fiets, kan je ’s avonds tequilla drinken in de leukste rooftop bars en heb je daarmee gelijk een adembenemend uitzicht over de hele stad.

Ook kunnen alle fashion- en interieurliefhebbers er helemaal los gaan, want ook qua winkels zit het in San Miguel de Allende helemaal goed. Mocht je dus nog geen vakantie hebben geboekt, dan weet je vanaf nu waar je zijn moet. Boeken maar!

Op deze zonnige plek kost een huis je maar één euro

Bron: Time Magazine Beeld: Instagram, iStock

Laatste nieuws

Zie ook