Eigen bedrijf of niet: dít inspirerende boek hebben alle carrièrevrouwen nodig

Nog inspirerend leesvoer nodig voor op vakantie?

Lees ook

Zit je hoofd boordevol avontuurlijke carrièreplannen maar durf je de stap niet te zetten? Of wil je dolgraag iets anders doen maar weet je nog niet goed hoe en wat? Powervrouwen Emilie Sobels en Martje Haverkamp helpen je uit de brand met hun eerste boek Babe, you got this.

Je vakantie is in aantocht: tijd om helemaal tot rust te komen. Maar misschien wil je het roer wel helemaal omgooien nadat je terug bent van je drieweekse trip naar de zon en dan kun je maar beter zo goed mogelijk voorbereid zijn. Hoe doe je dat beter met een inspirerend boek over netwerken, de ups en downs van de weg naar succes én het combineren van je werk- en privéleven?

Met Babe, you got this schieten Emilie Sobers (29, oprichter van Hashtag Workmode) en Martje Haverkamp (23, aan het begin van haar carrière) je te hulp. Hierin vertellen ze niet alleen over hun eigen weg naar succes, maar schakelen ze bovendien meer dan twintig inspirerende, succesvolle zakenvrouwen in om hun gouden tips te delen. Hoe hebben zij hun doelen bereikt, welke misstappen hebben zij gemaakt en hoe combineren zij al hun ambities met hun sociale leven zónder helemaal gek te worden?

Babe, you got this staat vol adviezen van vrouwen, want succesvolle vrouwen zijn er om elkaar te helpen. Hebben? Bestel het boek HIER voor €17,99 (paperback) of €11,99 (e-book).

Deze banen passen bij jou volgens je sterrenbeeld >

Beeld: iStock, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook