Dit zijn dé nagellaktrends van 2021

Welke is jouw favoriet?

nagellaktrends

Een nieuw jaar betekent nieuwe fashion- en beautytrends. Zo ook op het gebied van nailart. Lak jij je nagels graag in verschillende felle kleuren of pak je het liever wat subtieler aan? Er is voor ieder wat wils. We hebben de grootste trends voor je op een rijtje gezet. Komen ze:

1. Meerdere kleuren

Kun jij nooit kiezen in welke kleur jij je nagels lakt? Dan is deze trend wat voor jou: multi-colored manicures. Voor deze trend lak je elke nagel weer in een andere kleur. Enne, alle kleuren hoeven heus niet te matchen. We love it!

Matchende kleuren

Is de bovengenoemde trend je net iets te veel kleur? Dan kun je ook gaan voor matchende, aflopende kleuren. Lak je nagels in in verschillende tinten groen, roze of rood of lak je nagels van licht naar donker en you’re good to go.

3. Retro revival

Printjes uit de jaren 60 en 70 zijn weer helemaal hot, zo ook op je nagels. Geef je nagels dus met graphics uit de jaren 60 en 70 een retrolook.

4. Manicure 2021

De French manicure krijgt in 2021 opnieuw een upgrade. Zo hoef je je nagels heus niet meer te voorzien van alleen een wit randje, maar kun je verschillende kleuren proberen. In 2021 experimenteren we er thuis lekker op los en omranden we onze nageltoppen met meerdere kleuren, of zelfs patronen!

Matching met je mondkapje

Het lijkt erop dat we de mondkapjes in 2021 nog wel even in het straatbeeld blijven zien. We maken er dus maar het beste van en proberen met onder andere kettingen een heus accessoire van het mondkapje te maken. Til je look echter naar nog een hoger niveau door je nagels te laten matchen met je mondkapje.

Beauty
  • Grazia
  • Bryony Elena, Instagram