7 Plekken waar je samen met je vriendinnen naar toe moet

Waar wacht je nog op?

Lees ook

Iedereen moet af en toe even stoom afblazen en waarom dan niet gelijk met je besties op een leuke bestemming. Nu kan je natuurlijk een weekendje Barcelona boeken, maar hoe leuk is het om samen naar een bijzondere plek af te reizen. Reisdeskundige Maggie Stein vertelt je de leukste bestemmingen om samen met je vriendinnen te bezoeken. 

Santa Fe, New Mexico

Wanneer je behoefte hebt aan een veel ontspanning, is dit de perfecte bestemming om even bij te komen.

Sonoma, California

Sonoma is the place to be voor avonden vol wijn en eten”. Perfect voor wanneer jij en je vriendinnen nog veel bij te kletsen hebben.

New Orleans, Louisiana

Hebben jij en je vriendinnen zin om helemaal los te gaan, dan kunnen jullie je hier helemaal uitleven. Met de leukste restaurantjes, clubs en pool party’s kan jullie girls trip niet meer fout gaan.

Montauk, New York

Het heeft de laatste jaren misschien de reputatie gekregen van een partystrand, maar Montauk is zoveel meer dan dat. Je kan er namelijk ook gewoon even flink uitwaaien met vriendinnen. Ideaal als jullie in Nederland een druk leven hebben en even behoefte hebben aan wat rust.

Papagayo, Costa Rica

Misschien hebben jullie geen zin om helemaal los gaan in verschillende clubs, maar een beetje avontuur kan natuurlijk nooit kwaad. Van chillen met aapjes in de jungle, surfen, met een zip-line de mooiste plekken van een hoogte bekijken, in Costa Rica is niets te gek!

Bend, Oregon

Wanneer jij en je vriendinnen niet zo veel om uitgaan en ‘de grote stad’ geven, maar eerder voldoening krijgen van een mooi uitzicht en in de natuur zijn, dan is dit de perfecte bestemming jullie. 

Los Cabos, Mexico

Niet zo’n zin om te stappen, maar wil je wel genieten van kunst en muziek? Los Cabos in Mexico is voor jou de ideale bestemming om heerlijk tot rust te komen. 

Deze cruise van 4 maanden gaat langs 32 landen, 49 steden en 6 continenten

Bron: Cosmopolitan USA Beeld: iStock

 

Laatste nieuws

Zie ook