Op deze zonnige plek kost een huis je maar één euro

Er zit alleen wel één belangrijke voorwaarde aan vast.

Lees ook

Heb je altijd al gedroomd van een huisje onder de zon, die ook nog eens te vinden is op een prachtige locatie? Er is dus een mogelijkheid om jouw dromen uit te laten komen, zonder daar diep voor in de buidel te hoeven tasten. Op het Italiaanse eiland Sardinië kan je nu een huis voor slechts één euro kopen, al zit er wel één belangrijke voorwaarde aan vast…

Wanneer je erg gehecht bent aan drukte en mensen om je heen, is dit misschien niet per se iets voor jou. In het Italiaanse dorpje wonen slechts 1200 mensen, waarvan er steeds meer vertrekken. De werkgelegenheid is er namelijk maar nihil en vooral de jongeren zoeken dan ook liever de grote stad op. Met als gevolg dat er veel woningen vrij komen te staan, waar ze duidelijk niet beter van worden.

De meeste huizen hebben dan ook een flinke opknapbeurt nodig, waardoor er een belangrijke voorwaarde aan het kopen van een huis zit. Je mag het huis voor één euro kopen, als jij ervoor zorgt dat het huis binnen drie jaar volledig wordt gerestaureerd en het weer bewoonbaar maakt. Trommel je vriendinnen of familie dus maar op, want wat extra hulp kan je hierbij zeker gebruiken. 

Er zijn tot nu toe al zeven huizen verkocht, waarvan er een paar al helemaal opgeknapt zijn. Mocht je dus een paar handige handen hebben en toe zijn aan een nieuw project? Dan is dit een kans die je zeker niet aan je voorbij kan laten gaan. 

Om deze reden is het beter om een korte vakantie te boeken

Bron: Beautify Beeld: iStock

 

Laatste nieuws

Zie ook