De beste vakantiebestemmingen als je alleen reist

Heb jij al geboekt?

Lees ook

Ga jij er deze zomer in eentje op uit, maar heb je nog niets geboekt? Dan hebben we goed nieuws. Dit zijn de leukste vakantiebestemmingen voor als je alleen gaat reizen. Van de ultieme relax-vakantie tot excursies en musea-bezoekjes. 

1/ Cancun, Mexico

Lekker uitwaaien op het strand om vervolgens in no time naar de ruïnes en tempels te lopen. 

2/ Ho Chi Minh City, Vietnam

Ben jij een echte citytripper? Dan is deze – wel erg drukke – stad perfect voor jou. Geniet van het streetfood en ontdek de mooiste plekjes. Je ontmoet er vast genoeg mensen. 

3/ Keulen, Duitsland

Ga je liever niet te ver weg van huis, of ben je niet zo’n held met vliegreizen? Dan is Keulen de stad voor jou. Lekker dichtbij maar toch heel anders. Het is bijvoorbeeld dé cultuurstad van Duitsland.

4/ Playa Del Carmen, Mexico

Ben jij toe aan een relax-vakantie? Dan is Playa Del Carmen echt iets voor jou. Witte stranden en een helderblauwe zee, een cocktail erbij en jouw vakantie is compleet. 

5/ Johannesburg, Zuid-Afrika

Wanneer je juist een actieve vakantie wilt, kun je het beste naar Johannesburg. Er is daar zó veel te doen. Boek bijvoorbeeld een excursie naar een reservaat om leeuwen te spotten. 

6/ Sao Paulo, Brazilië

Deze wereldstad moet je een keer gezien hebben. Geniet van de prachtige parken en van de enorme stad. Wil je toch een dagje naar het strand? Pak dan de auto richting Santos, wat twee uur bij Sao Paulo vandaan ligt. 

7/ Auckland, Nieuw Zeeland

Prachtige landschappen, de mooiste skyline en heerlijk weer. Daarbij kun je hier ook nog naar dé plek waar Lord of the Rings is opgenomen. Als kenner weet je dat die omgeving adembenemend is.

8/ Mexico City, Mexico

Hoewel Mexico City lang niet bepaald gezien werd als vakantiebestemming, doet de stad er alles aan om dit beeld te veranderen. Wil je er ’s avonds op uit? Dat kan prima in Mexico City!

Van alle populaire vakantielanden in Europa is deze het goedkoopst

Bron: HLN | Beeld: iStock

 

Laatste nieuws

Zie ook