6 dingen die hij heerlijk vindt aan samen op vakantie gaan

Yes! Want deze dingen vind jij ook fantastisch.

Lees ook

Of jullie nu voor het eerst samen op reis gaan of (bij wijze van) al honderd keer samen weg zijn geweest: het blijft op een leuke manier spannend. Maar jij hebt de reis geboekt, het hotel uitgezocht en je telt de dagen af, terwijl hij niets lijkt te ondernemen. Toch moet je niet onderschatten hoeveel zin hij heeft in jullie trip. Dit zijn de dingen waar hij het meest naar uitkijkt en waar hij het meest van geniet tijdens de vakantie:

1/ Jij bent de reisleider

Hij profiteert er niet alleen van dat jij voor de reis alles regelt, ook op vakantie laat hij het ’t liefst aan jou over. Misschien vind je dat zwaar, maar zie het zo: hij vertrouwt je.

2/ Geen verantwoordelijkheden = geen discussies

De dagelijkse dingen waarover jullie kibbelen zijn er op vakantie niet. Je komt niet chagrijnig thuis na een dag werken, jullie hoeven niet te ruziën over wie er kookt en wie de afwas doet. Alleen maar ontspannen en genieten van elkaar.

3/ Hij krijgt de kans om je uit je comfortzone te halen

Waar je normaal gesproken op een vakantie met vriendinnen alleen maar aan het strand ligt, wil hij vooral leuke dingen met je doen. En ook al laat hij het geregel liever aan jou over: als hij een keer mag kiezen wat jullie gaan doen, kiest hij iets nieuws wat hij zelf leuk vindt, maar waarvan hij weet dat jij er ook plezier aan beleeft.

4/ Vakantiesex

Need we say more? De warmte van de zon, de mooie omgeving, het geluid van de zeealles brengt hem in de verleiding. En dan hebben we dat bed in de hotelkamer nog niet eens genoemd.

5/ De dates zijn extra romantisch

Ja, ook hij vindt dit belangrijk. Bij zonsondergang dineren aan een tafeltje aan het strand? Hij is voor!

6/ Jullie plek ontdekken

Hij vindt het al leuk om in eigen land ‘jullie’ restaurantje te vinden, laat staan mét jou een hele stad of streek ontdekken. Het leukste: dat als-ie het jaren later heeft over ‘jullie’ stad, jij ook direct aan Rome denkt.

Science says: samen op vakantie gaan maakt gelukkig >

Beeld: iStock

Laatste nieuws

Zie ook