Moeten we binnenkort afscheid nemen van Netflix Originals?

Oh nééé...

Lees ook

Say bye to bingewatching, want er zullen Netflix Originals van Netflix afgehaald worden. Dat meldde de content chief van Netflix, Ted Sarandos, naar verluidt aan MarketWatch. Ook werd er gespeculeerd dat er, omdat er in sommige Originals de grootste namen spelen, de productiekosten heel hoog liggen. Er zouden daarnaast te weinig mensen kijken, waardoor er dus minder geld binnenkomt dan van tevoren op werd gehoopt. “Een grote, dure show voor een klein publiek is zwaar en duur. Zelfs voor ons.” 

Toch blijkt niets minder waar te zijn. Van Sense8 en The Get Down werd onlangs bekend dat er jammer genoeg geen nieuwe seizoenen meer zullen komen, maar niet getreurd: alle oude afleveringen blijven er gewoon op staan. Maar dat niet alleen; alle Netflix Originals die nu beschikbaar zijn, zullen wereldwijd in alle landen die Netflix hebben er altijd opblijven.

Enne, alle film- en serieliefhebbers kunnen gerust hun hart ophalen, want als we Netflix zelf mogen geloven komen er alleen maar meer Netflix Original series en films aan. Stay tuned, dus.

Dit was ’s werelds populairste Netflix-titel >

Bron: Grazia | Beeld: iStock

Laatste nieuws

Zie ook