Onthuld: de meest voorkomende ergernissen in een relatie

Herkenbaar?

Lees ook

Irritaties zijn er genoeg als het gaat om relaties. Dat blijkt maar weer uit een gigantische lading aan reacties op een simpele vraag op Reddit: ‘Wat stoort je het meest aan je partner?’ Maar liefst 23.000 mensen deelden binnen één dag hun antwoord. Daar kwam een paar ergernissen overduidelijk het meest naar voren. Herkenbaar?

Heel wat Reddit-gebruikers lieten weten zich vooral te ergeren zich aan de vervelend bedgewoontes van hun partner. Een veelvoorkomend voorbeeld? Sokken in de slaapkamer. Zo kaarten gebruikers aan het vreselijk te vinden als hun partner zijn of haar sokken aanhoudt tijdens de sex en ook het laten slingeren van sokken blijkt een echte no-go te zijn.

Ook als het om het huishouden gaat, zijn er flink wat dingen die irritaties opwekken. Zo storen veel Reddit-gebruikers zich aan vieze borden in de gootsteen, afwas die lange tijd blijft staan en vaatwassers die niet goed worden ingeruimd. Daarnaast is snurken een echte ergernis. Je kunt er misschien niets aan doen maar vervelend is het zeker, blijkt uit de reacties op de website. Ook partners die door elk minuscuul detail in paniek schieten zijn grote stoorzenders. 

Met stip op één

Toch is er één ergernis die met stip op één staat en dat is snoozen. Oftewel: het opstaan elke keer weer een beetje uitstellen door de wekker keer op keer af te laten gaan en op ‘snooze’ te klikken. Zo schrijft een mannelijke gebruiker: “Ze zet de wekker een uur te vroeg en gebruikt dan de hele tijd de pauzeknop voordat ze opstaat. Dit zou tot een scheiding kunnen leiden (niet echt).”

Onderzoek: zo veel jaar ouder is de ideale man >

Bron: Grazia | Beeld: iStock

Laatste nieuws

Zie ook