Met deze tips ben jij zó van je kater af en klaar voor Koningsdag

Iets te wilde Koningsnacht gehad?

Lees ook

Heb jij het tijdens Koningsnacht iets te bont gemaakt waardoor je nu in bed ligt met een kater? Waarschijnlijk moet je dan nog even al je moed en zin bij elkaar rapen om straks weer verder te feesten, maar geen zorgen: deze tips gaan je helpen om binnen no time van je kater af te komen. 

1/ Boerenkool
Boerenkool zit vol vitamines, bevat weinig calorieën en ontzettend veel vezels. Door die formule kan het je lichaam verzachten van de extreme hoofdpijn, misselijkheid en al het andere narigheid dat bij een kater komt kijken.

2/ Amandelen
Amandelen zitten boordevol vitamine E, dat op z’n beurt weer helpt om de cellen die beschadigd zijn na een stapavondje weer te herstellen.

3/ Perensap
Perensap to the rescue! Alleen al zo’n 200 ml zou helpen om je katersymptomen te voorkomen. Perensap verlaagt namelijk het dranklevel in je bloed, en daardoor heb je minder kans op een kater. Drink dus vooral een beetje perensap tussen je glazen champagne door.

4/ Bananenmilkshake
Niet alleen lekker, maar ook nog een boost voor je lichaam! Bananenmilkshake zou je namelijk van de nodige energie voorzien na een lange nacht, dankzij de vitamine B die erin zit. Ook heeft het een kalmerend effect op de maag.

5/ Geroosterd brood met pindakaas
Een geroosterd broodje met pindakaas zou de magische combinatie zijn, blijkt uit onderzoek. Ook ideaal voor de dames die geen keukenprinses zijn, want deze snack is zo in elkaar geflanst.

6/ Cola
Om alcohol in je lichaam af te breken, heeft je lever suikers nodig. En wat is er dan beter dan cola? Behalve een dosis suiker zit er ook cafeïne in, waardoor je weer helder gaat denken.

Lees ook: Zo veel glazen wijn mag je drinken tijdens je dieet

Bron: Grazia | Beeld: Meis Belle Wahr en Jip Merkies

Laatste nieuws

Zie ook