John Legend over de postnatale depressie van Chrissy Teigen

“Als man weet je niet hoe het voelt.”

Lees ook

Bijna een jaar geleden verwelkomden John Legend en Chrissy Teigen dochter Luna op de wereld. Onlangs werd bekend dat het afgelopen jaar niet van een leien dakje ging; Chrissy belandde in een postnatale depressie. Ze komt er nu openlijk voor uit in de media en ook John vertelt zijn kant van het verhaal. “Als man was het mijn taak om er alles aan te doen om haar te steunen”, vertelde de zanger aan People. “Ik probeerde te begrijpen waar ze doorheen ging en deed alles om haar te helpen. Dat was het minste wat ik kon doen.”

Hij raadt andere mannen aan om zich erin te verdiepen, zodat ze er kunnen zijn voor hun vrouw als die hetzelfde doormaakt als Chrissy. “Als man weet je niet hoe het voelt. Je moet je inlezen en begrijpen wat het is zodat je je vrouw kunt helpen.”

John geeft toe dat hij trots was toen zijn vrouw haar verhaal met de wereld durfde te delen, ook omdat ze hiermee het onderwerp bespreekbaar maakt. “Ik ben blij dat ze erover geschreven heeft. Ik denk dat het andere vrouwen het gevoel geeft dat ze niet de enige zijn. En hoeveel geld, bekendheid of wat dan ook je hebt, dit kan iedereen overkomen. Het is moeilijk, hoe succesvol je ook bent.”

Chrissy Teigen: ‘Hierdoor zijn celebs weer zo snel slank na een bevalling’ >

Bron: People, Good to know | Beeld: Getty Images

Laatste nieuws

Zie ook