Zo heeft winnares Linda Bot de Marie Claire Starters Award ervaren

Lees hoe Linda de intense periode heeft doorstaan.

Lees ook

Linda Bot won de felbegeerde Marie Claire Starters Award en ging naar huis met het Marie Claire Starterspakket dat bestaat uit 5.000 euro startkapitaal, de gehele Steps selected by Marie Claire collection + persoonlijk kleur- en stijladvies én een ASUS ZenPad 8.0 (Z580). Daarnaast mag ze de collegereeks Digital Marketing Strategie & Social Media aan de Nyenrode Business Universiteit bijwonen. Aan het winnen ging natuurlijk een heleboel vooraf. Linda doet verslag van de avond zelf en vertelt hoe het sindsdien met haar gaat.

Linda’s ervaring

Afgelopen woensdag was na zeven intense weken eindelijk de uitreiking van de Marie Claire Starters Award in het Scheepvaartmuseum, en het werd een fantastische avond. Hoe spannend de hele periode vanaf 11 augustus ook was, op de avond zelf was ik totaal niet zenuwachtig. Eerlijk gezegd ging ik er vanuit dat ik niet zou gaan winnen, omdat een van de andere finalisten een grote order had binnengehaald, waar ik haar zelfs nog een beetje mee geholpen had. Daarmee was Loveli niet langer meer de nummer 1 in de crowdfunding. En toen we twee dagen van tevoren de kleding mochten uitzoeken in een Steps-winkel, was het zo gezellig om de andere twee finalisten weer te zien, dat alle spanning wegviel en ik besloot om gewoon enorm van de avond te gaan genieten.

En dat is gelukt! Mijn jurk was prachtig, mijn haren zaten perfect in de krul en de locatie was sprookjesachtig mooi. Ik heb gekletst met Vivian Reijs, een inspiratiebron met haar enorm succesvolle website, en zo veel leuke mensen ontmoet. En ik had mijn hele familie en mijn vriendinnen bij me.

En wanneer Annelies Pijper, de hoofdredacteur van Marie Claire, dan ook nog eens roept dat je de winnaar bent, dan spring je een gat in de lucht. Letterlijk, haha. Je kunt het hier terugzien in de video die Marie Claire heeft gemaakt.

Wat ben ik dankbaar voor alle support, voor iedereen die gestemd heeft en voor alle lieve berichtjes. En wat voelt het goed om bevestiging te krijgen vanuit Marie Claire!

De afgelopen dagen zijn voorbij gevlogen. De bestellingen stromen binnen in de webshop van Loveli.care. Facebook ontplofte bijna van alle reacties, zo erg zelfs dat ik geblokkeerd werd op mijn eigen Facebookpagina, omdat Facebook dacht dat ik aan het spammen was! Dat hebben ze gelukkig snel weer hersteld.

What’s next? Vandaag kan ik eindelijk de hele voorraad deosticks bij de fabriek ophalen en dat betekent dat ik nu echt winkels kan gaan benaderen met de vraag of zij de producten van Loveli willen gaan verkopen. Hoe meer winkels Loveli verkopen, hoe meer mensen kunnen overstappen op aluminiumvrije deo. Dat is namelijk extra actueel nu er weer een onderzoek heeft aangetoond dat er een verband is tussen de aluminium in deodorant en borstkanker.

Wil je zelf ook overstappen op een aluminiumvrije deodorant die echt werkt? Je kunt de deo van Loveli gewoon bestellen via de webshop.

Marie Claire Starters Award 2016 was powered by

Steps_Logo_StartersAward

Laatste nieuws

Zie ook