Kippenvel! Sia eert slachtoffers Orlando met heftige videoclip

Wát een aangrijpende beelden.

Lees ook

Zangeres Sia eert de slachtoffers van de schietpartij in Orlando met een bijzonder heftige videoclip van het nummer The Greatest. In de aangrijpende video is danseres Maddie Ziegler opnieuw te zien samen met een grote groep dansers. De 49 dansers staan voor de 49 levens die verloren gingen.

Het is alweer een paar maanden geleden toen de aanslag werd gepleegd in nachtclub Pulse in Orlando. Een man begon om zich heen te schieten, waarbij 49 mensen werden gedood en 53 mensen gewond raakten.

De video start met een zwart beeld met de woorden #weareyourchildren, waarna Maddie in beeld komt en verf in regenboogkleuren als een soort tranen over haar wangen veegt. Maddie roept vervolgens de andere kinderen wakker en danst samen met hen door het huis.

Dan zijn ze plotseling in een kamer met discolichten, wat een nachtclub moet voorstellen. Tegen het einde komen de kinderen weer samen en blijven ze een tijdje springen, maar plotseling vallen ze allemaal neer. Dit zorgt voor een heftig beeld waarbij de kinderen bewegingloos blijven liggen.

Ontroerend om te zien… wat vinden jullie van de aangrijpende video?

Jennifer Lopez zingt voor de slachtoffers van Orlando >

Bron: The Atlantic | Beeld: Youtube (SiaVevo)

Laatste nieuws

Zie ook