In deze stad opent een heus avocadorestaurant

En we willen er nu direct naar toe.

Lees ook

Stop de persen! Voor de avocadoliefhebbers onder ons hebben we geen beter nieuws om het weekend mee in te luiden. Er opent namelijk een restaurant dat geheel in het teken staat van de groene vrucht. Yum!

De zogeheten Avocaderia wordt een afhaalrestaurant waar je terecht kunt voor ontbijt tot diner. Je moet er alleen wel een vliegticket naar The States voor over hebben, want het zaakje opent in hartje New York.

No guilt

Everyone loves avocado, en dat is precies de reden dat de bedenkers de deuren van de Avocaderia gaan openen. “De vrucht is makkelijk om van te houden”, is te lezen op de website. “Avocado’s voegen versheid, smaak en diversiteit toe aan maaltijden. Naast smaak voegen avocado’s verschillende voordelen op voedingsgebied toe. Hierdoor hoef je je niet schuldig voelen over het eten van dit romige fruit.”

Wanneer je precies dat tripje naar New York moet plannen, kunnen we je nog niet vertellen; het is nog niet bekend wanneer het restaurant opent. Tot die tijd dromen we weg bij de kiekjes op de Instagrampagina van de Avocaderia én hopen we dat het concept dichterbij huis wordt opgepikt.

Het mysterie van de rijpe avocado >

Beeld: Instagram (@avocaderia), iStock

Laatste nieuws

Zie ook