Volslanke vrouw durft voor het eerst in bikini en krijgt geweldige reacties

En de reacties die ze in bikini krijgt zijn geweldig!

Lees ook

Dat ze een inspiratiebron mag zijn voor iedereen.

Het heeft haar vele jaren en ontzettend veel lef gekost, maar deze zomer zette ze zich over haar grote angst heen. De volslanke Jazzmyne Jay ging gehuld in een bikini het strand op en achteraf bleek het nagelbijten nergens voor nodig te zijn geweest.

‘Ik zag anderen, maar zelf kon ik het niet’

“Ik heb lange tijd niet graag naar mezelf gekeken”, zegt ze tegen Buzzfeed. “Ik ben opgegroeid tussen slanke, blonde meiden. Ik keek enorm tegen hen op en hield van hun lichamen zoals ik nooit van dat van mezelf had gehouden.”

Jazzmyne geeft toe een eetstoornis te hebben gehad. Ze kon dit niet op eigen houtje oplossen en moest dus in therapie. “Ik zag andere volslanke vrouwen in bikini en dan dacht ik: you go girl! Maar zelf kon ik het niet”, vertelt ze. Tot nu.

Zelfacceptatie

“Ik ben bezig om mezelf te accepteren”, aldus Jazzmyne. “Als anderen dat oké vinden, is dat geweldig. Zo niet, dan is dat niet mijn probleem.” Toch hoopte ze stiekem dat ze terecht zou komen op een leeg strand en vroeg ze zich af wat mensen van haar dachten.

Vooral positieve dingen, zo bleek uit de vele complimentjes die ze kreeg van voorbijgangers. Het zorgde ervoor dat ze zich meteen beter voelde en een boost van zelfvertrouwen kreeg. En terecht. YOU go girl!

Deze video bewijst dat iedereen een bikinibody heeft >>

Laatste nieuws

Zie ook