Vrouwen met deze haarkleur zijn het best in bed

Een studie van een Britse datingsite beweert dat de kleur van je haar iets zegt over je seksleven. Wij hebben de feiten voor je op een rij gezet.

Lees ook

Zo blijkt uit onderzoek.

Geloof het of niet, maar uit een studie van datingsite Illicit Encounters komt naar voren dat de kleur van je haar iets zegt over je seksleven. De onderzoekers analyseerden enquêtes ingevuld door maar liefst 1000 mannen en vrouwen en kwamen tot een paar verrassende ontdekkingen. Hoewel we de resultaten met een korreltje zout moeten nemen, is het toch leuk om even te kijken of de uitkomsten matchen met de kleur van jouw lokken.

Het bleek dat 58 procent van de mannen liever sex heeft met een brunette, omdat die beter zouden presteren tussen de lakens. Slechts 16 procent gaf aan dat blondines beter zijn in bed. Maar treur nu niet als jouw haar blond is, want uit de enquête kwam ook naar voren dat 36 procent van de mannen blondines avontuurlijker vindt in de slaapkamer. En daarmee maken vrouwen met blonde lokken dus een onuitwisbare indruk.

De onderzoekers deden nog een paar onverwachte ontdekkingen. Zo zouden vrouwen met vlammend rood haar meer genieten van sex en door mannen als vruchtbaarder worden gezien dan dames met een andere haarkleur. Ook opvallend: driekwart van de vrouwen en 63 procent van de mannen gaven aan dat hun beste bedpartners vreselijke dansers waren. Gelukkig, je hebt dus geen dancing skills à la Beyoncé nodig om je bedpartner een onvergetelijke avond te bezorgen.

Koppels die huishoudelijke taken verdelen hebben een beter seksleven >>

Laatste nieuws

Zie ook