De spiksplinternieuwe uitagenda voor juni

Speciaal voor jullie geselecteerd! 4 juni, Amsterdam FASHION

Lees ook

Speciaal voor jullie geselecteerd!

4 juni, Amsterdam
FASHION
BY1OAK Pop up Store
Het fijne grachtenpandje van The Hoxton is een van onze favoriete hotspots in hartje Amsterdam. Naast gezellig tafelen en logeren kun je er aankomende zaterdag ook de knappe sieraden van BY10AK bewonderen in hun pop-up store aldaar.

4 juni, Rotterdam
LIFESTYLE
The Big Slide
Je kinderdromen komen dit weekend uit! Rotterdam rolt zaterdag een mega lange waterglijbaan uit waar je u tegen zegt! Dat wordt lachen, gieren, brullen van de waterpret.

4 en 5 juni, Amsterdam
FESTIVAL
Amsterdam Open Air
Deze killer medley van bekende feestjes zoals STRAF_WERK en GIRLSLOVEDJS wordt de perfecte rave voor échte party people. Met meer dan twintig artiesten verspreid over ontelbare area’s durven we nu al te voorspellen dat het dak eraf zal vliegen.

t/m 5 juni, Utrecht
CULTUUR
Hacking Habitat – Art of Control
Deze internationale tentoonstelling verkent de grenzen van kunst, technologie en sociale verandering. Maar liefst tachtig internationaal bekende kunstenaars tonen hun nieuwe ontwerpen op een wel heel speciale locatie: de voormalige gevangenis aan het Utrechtse Wolvenplein.

t/m 3 juli, Arnhem
CULTUUR
Fashion + Design Festival Arnhem
Een maand lang vier Arnhem haar creativiteit met exposities, evenementen, shows, voorstellingen, lezingen en workshops in het Fashion + Design Festival Arnhem. Cultuursnuiven zoals nóóit tevoren. Hier MOET je bijzijn!

10 t/m 12 juni – 17 t/m 19 juni
FESTIVAL
Het Bacchus Wijnfestival
Fijne wijntjes, heerlijke deuntjes en knappe hapjes? Die kun je vinden op het Bacchus Wijnfestival. Een vino walhalla voor de échte wijnliefhebbers, vergeet dus niet een plekje vrij te houden om de ALLERLEKKERSTE wijntjes te proeven. Tip: de overheerlijk Ribera del Duero uit Spanje.

10 juni, Rotterdam
FOODFESTIVAL
Rrrollend Rotterdam
Onbeperkt verrassende smaken uit alle werelddelen. Wie houdt er niet van een YUMMIE foodfestival? En dan na afloop rollend naar huis.

11 juni, Amsterdam
CULTUUR
Zwarte markt voor kennis
Dit is speeddaten als nooit tevoren, of eigenlijk moeten we zeggen: kennis-daten. Voor een boost voor je brein kun je aan tafel met maar liefst 100 verschillende experts vanuit verschillende branches en gebieden.

18 juni t/m 30 september, Amsterdam
ART
Banksy naar Amsterdam
De Beurs van Berlage is van juni tot september in de ban van Banksy. Alle iconische sleutelwerken van ’s werelds beroemdste street art-kunstenaar komen naar Amsterdam. Gaat dat zien!

24 juni, Amsterdam
LIFESTYLE
Going Places | Yard Vibes
Ja-ha! Een dagje vakantie in eigen land met Carribean Creativity en Outdoor Cinema bij Pllek Amsterdam. Met een combinatie van film, hapjes en muziek word je meegenomen naar verre landen, zomerse oorden en tropische werelddelen.

t/m 10 juli, Amsterdam
CULTUUR
World Press Photo
In De Nieuwe Kerk zie je de ene na andere indrukwekkende persfoto waar je haren van overeind gaan staan. Dit is de realiteit zoals je ‘m nooit eerder zag. Extra spectaculair: de grote zwevende panelen waarop de beelden van de winnaars te zien zijn.

t/m 10 juli, Rotterdam
FESTIVAL
Codarts Festival
Voor wie Codarts niet kent: het is de eerste hoog aangeschreven circusopleiding van Nederland. Muziek-, dans- en circustalenten van alle continenten komen hier naartoe om hun droomvak te leren. Tijdens het Codarts Festival ’16 heb je de kans om meer dan 150 circusvoorstellingen en -concerten bij te wonen.

Laatste nieuws

Zie ook