Deze hangmat voor aan je bureau is BRILJANT

Aqil, student aan de Ontario University in Toronto, heeft een hangmat voor aan je bureau ontworpen, beter bekend als The Schnapp - aka a nap in a snap

Lees ook

Nap like a boss.

Als je ooit hebt geprobeerd op je werk een powernap te doen, weet je hoe ingewikkeld maar vooral gênant het is om een comfortabele positie te vinden. Voel je je aangesproken? Tijd om wakker te worden, want deze hangmat is dé oplossing!

Aqil Raharjo, student aan de Ontario University in Toronto, heeft een hangmat voor aan je bureau ontworpen, beter bekend als ‘The Schnapp’ – a.k.a. a nap in a snap. “Voor de ultieme concentratie werk ik vaak op de universiteit aan projecten. Maar The Schnapp is ook handig voor mensen die in het wintersemester, als de universiteit 24 uur open is, ’s nachts blijven om te werken aan hun opdrachten”, zo vertelde Aqil aan nieuwssite Mashable.

Uit eerder onderzoek bleek al dat een dutje goed is voor je geheugen >>

Dit is niet de eerste nap desk die we hebben gespot, maar deze hangmat is uniek. Het ontwerp is draagbaar en je kunt ‘m met een paar simpele klikken vastmaken aan je bureau. Ook belangrijk: hij past onder ieder bureau dat lang genoeg is om je benen onder te strekken.

Aqil is momenteel op zoek naar investeerders, zodat deze ideale desktop snooze straks voor alle workaholics (of slaapkoppen) beschikbaar is.

Zo blijf je de hele werkdag gefocust >>

Laatste nieuws

Zie ook