5 droomplekken om nu op je bucketlist te zetten

Afstrepen maar! Deze plekken zijn bijna te mooi om waar te zijn, maar ze bestaan echt.

Lees ook

Afstrepen maar!

Deze plekken zijn bijna te mooi om waar te zijn, maar ze bestaan echt. Ideaal voor je huwelijksreis (of een ander bijzonder tripje om nooit te vergeten).

Schermafbeelding 2016-03-27 om 22.25.20
1/ Ufogel

Waar: Oostenrijk
Waarom leuk: Een klein (volledig van hout gemaakt) hutje midden in de bergen. Door de constructie lijkt het alsof je zweeft en de grote ramen geven een fan-tas-tisch uitzicht op de bergen. Met vloerverwarming, mocht je het snel koud hebben. Tip: vooral prachtig in de winter.
Kosten: 120 euro per nacht (voor 2 personen)
ufogel.at

EXPANDIBLE_Chalkley_Main-l
2/ Lion Sands Hotel

Waar: Zuid-Afrika
Waarom leuk: Het hotel heeft verschillende boomhutten waarin je een nachtje onder de sterren kunt slapen. Vooral bijzonder: de hutten staan in parken waar ook wilde dieren rondlopen. Je wordt dus wakker met dierengeluiden. Goed om te weten: de hutten zijn op veilige hoogte gebouwd, waardoor de beesten ’s nachts niet bij je in bed kunnen kruipen.
Kosten: 222 euro per nacht (let op: extra kosten naast je verblijf in het gewone hotel)
lionsands.com

MAJOITUS_Lasi-iglut_13/ Kakslauttanen Resort
Waar: Finland
Waarom leuk: In de glazen iglo’s van dit resort heb je een knusse privéruimte, terwijl je tóch onder de sterren slaapt. Vooral gaaf als het noorderlicht goed te zien is; je kunt de schitterend gekleurde lucht gewoon vanuit bed bekijken. Ook leuk: je kunt tijdens je verblijf een bezoekje brengen aan het huis van de Kerstman.
Kosten: verschilt per iglo
kakslauttanen.fi

Schermafbeelding 2016-03-27 om 22.26.35
4/ Manta Resort

Waar: Zanzibar
Waarom leuk: In dit resort kun je verblijven in een drijvende privé-hut met een dakterras, een chillplaats en een slaapkamer die maar liefst vier meter onder water ligt. Vanuit je bed genieten van het zeeleven van de Indische Oceaan dus. Ons lijkt het een bijzondere ervaring.
Kosten: ongeveer 1300 euro per nacht
themantaresort.com

17262918
5/ Paradise Island Resort

Waar: Malediven
Waarom leuk: Een hut in een van de mooiste wateren op aarde, die alleen te bereiken is per speedboot. Voor de actievelingen zijn er verschillende surfplekken in de buurt, net als mogelijkheden om te duiken, jetskiën en meer.
Kosten: verschilt per accommodatie
paradiseislandmaldives.net

Logeren in een luxe boomhut? Ja, graag! >

Laatste nieuws

Zie ook