Dit zijn dé apps voor soloreizigers

Naast het feit dat de stigma rondom datingapps énorm is afgenomen is het ook superhandig om de stad af te struinen met een local die jou de pareltjes

Lees ook

Hállo knappe reisleider.

Ben je een globetrotter die het liefst de hele wereld solo ontdekt, dan heb je vast wel eens Tinder gebruikt om knap gezelschap te scoren. Het is natuurlijk ook superhandig om de stad af te struinen met een local die jou de pareltjes kan laten zien. En met deze apps worden jouw reisjes wel héél interessant.

Schermafbeelding 2016-02-16 om 16.42.21
Ventoura 
Ben jij een soloreiziger die tóch graag haar ervaringen met iemand wil delen, dan is Ventoura misschien wel he-le-maal iets voor jou. Je kunt erop los berichten met mede-avonturiers die op hetzelfde tijdstip op dezelfde plek zijn. Hoe leuk! Daarnaast kunnen locals met jou in contact komen.

Schermafbeelding 2016-02-16 om 16.42.29

Miss Travel
Een wildvreemde uitnodigen om je te vergezellen op vakantie? Met de Miss Travel app is het heel gewoon en heel gemakkelijk. Meld je aan en nodig een medegebruiker (een leukerd natuurlijk) uit om samen op avontuur te gaan. Waar andere apps GPS locators gebruiken om mensen op bestemming met elkaar in contact te brengen, zoekt Miss Travel al een buddy voor je voordat je op reis gaat.
Schermafbeelding 2016-02-16 om 16.42.40

Tripr           
Hebben je vrienden je keihard laten zitten met je kaarten voor een té gek festival in Berlijn? Je hoeft niet bij de pakken neer te zitten, want Tripr kan gelijk voor je kijken wie er ook gaan. Zodat je in no time in contact komt met andere festivalfanaten. Tripr is speciaal gemaakt voor backpackers op zoek naar vrienden om samen nieuwe plekken te ontdekken.

 
Schermafbeelding 2016-02-16 om 16.42.50

Tourbar
Tourbar is dé Tinder voor reizigers. Een internationaal succes dat eenzame reizigers helpt met het zoeken van een reiscompagnon. Samen uit eten, dansje doen, drankje drinken of gewoon heerlijk dwalen door een onbekende stad: het kan allemaal. Duizenden mensen over de hele wereld zitten op Tourbar en swipen zich een weg naar de perfecte vakantievriend.
Schermafbeelding 2016-02-16 om 16.43.00
MileHi Messenger
Langeafstandsvluchten zijn verschrikkelijk, vooral als je door al je lievelingsfilms heen bent. Niet getreurd, want dankzij MileHi kun je gezellig socializen in de lucht. Hoe werkt het? Download de app, maak een profiel aan en voer je vluchtdetails in om in contact te komen met mede-MileHi’ers in hetzelfde vliegtuig. Han-dig!

Onthuld! Zo scoor je de allergoedkoopste vliegtickets >>

Laatste nieuws

Zie ook