Vrouwen die zich voor politiek interesseren hebben meer orgasmes

Zo blijkt er een sterk verband te zijn tussen politieke interesse en je liefdesleven. Singles die zich interesseren voor politiek hebben 13% meer orga

Vrouwen die zich voor politiek interesseren hebben meer orgasmes

In de categorie bizar nieuws.

Online datingplatform Match heeft zijn jaarlijkse datingonderzoek Singles in America naar buiten gebracht. Nu wonen wij natuurlijk in Nederland, maar uit de studie komen toch een paar interessante feitjes naar voren die wij ook willen weten. Zo blijkt er een sterk verband te zijn tussen politieke interesse en je liefdesleven. Singles die zich interesseren voor politiek hebben 13% meer orgasmes en 32% meer kans op meervoudige orgasmes. We verzinnen het niet.

Verder is gebleken dat we niet graag daten met mannen die totaal geen interesse hebben in politiek. Sterker nog: voor 25% van de deelnemers aan het onderzoek is het een heuse deal breaker als een date geen mening heeft over grote politieke onderwerpen. Oftewel: we vinden het reuze aantrekkelijk als een man iets zinnigs te zeggen heeft over staatkundige issues en zich er echt in verdiept heeft.

Nog één laatste feit: als je tijdens de eerste date flink met elkaar spart over politieke issues, stijgt de kans op een vervolgdate met 91%. Het onderzoek is gedaan onder zowel mannen als vrouwen, dus ook jij doet er goed aan de krant er eens bij te pakken. Laat je het ons weten als je het hebt getest?