6 dingen die alleen tweelingen begrijpen

Op een rijtje: 6 dingen die alleen tweelingen begrijpen (als we de Olsen-twins filmklassiekers mogen geloven tenminste).

Lees ook

#Doubletrouble

Dat er talloze voordelen kleven aan het hebben van een zus, weten we. Maar wat nou als het je tweelingzus is? Zijn de voordelen dan net zo groot? En zijn er misschien ook nadelen aan het tweeling zijn?  Op een rijtje: 6 dingen die alleen tweelingen begrijpen (als we de Olsen-twins mogen geloven tenminste).

1 Er staat áltijd iemand voor je klaar
Jullie voelen elkaar aan als geen ander en de kans is groot dat jullie ook BFF’s zijn. Of je het nou wil of niet, je tweelingzus geeft je het beste en eerlijkste advies (dat je misschien liever niet wilt horen) en ze bedoelt het altijd goed.

2 Real life struggles kun je écht met haar delen
Omdat jullie dezelfde leeftijd hebben, maken jullie op dezelfde momenten in je leven grote stappen. Basisschool, check, middelbare school, check, studeren, check, werken check. Hierdoor kun je alle zorgen met haar delen, zonder dat ze hoeft te doen alsóf ze je begrijpt, of aankomt met ‘geloof mij maar, vroeger, toen ik jouw leeftijd had…’.

3 Mensen halen jullie altijd door elkaar
Dit geldt natuurlijk voor eeneiige tweelingen: jullie lijken sprekend op elkaar en er zullen altijd mensen zijn die jullie met elkaar verwarren ? ook al verf je je haren, heb je een andere kledingstijl of neem je een nieuw telefoonnummer. Het kan af en toe handig zijn en jullie hebben er vroeger (of nog steeds) de leukste grappen mee uitgehaald! (Denk: The Parent Trap of It Takes Two)

4 En denken dat jullie exact dezelfde persoon zijn
Well, you’re not! Tot op zekere hoogte kun je best begrijpen dat mensen jullie als één persoon zien, maar dezelfde persoonlijkheid? Alsof jullie een kopie van elkaar zijn. Frustrerend. Lindsay Lohan

5 Jullie worden beschouwd als Siamese tweeling
Dat jullie er hetzelfde uitzien, wil niet zeggen dat jullie aan elkaar vast zitten. Sterker nog: jullie kunnen prima zonder elkaar, met jullie eigen vrienden en eigen levens. Maar als het erop aankomt staan jullie natuurlijk altijd voor elkaar klaar.

6 Er wordt gedacht dat jullie telepathische krachten hebben
Dat jullie elkaar feilloos aanvoelen, houdt natuurlijk niet in dat jullie elkaars gedachten kunnen lezen (al lijkt het soms wél zo). Helaas is dat voor buitenstaanders niet zo ‘natuurlijk’, want het is een vraag die jullie maar al te vaak krijgen.
12 redenen waarom jij en je zus(sen) beste vriendinnen zijn >>
3 wetenschappelijke redenen waarom een zus goed is voor je gezondheid >>

Laatste nieuws

Zie ook