Dít wil je in de eerste maand van 2016 niet missen

Ook in 2016 gaan we fijntjes door met dé hotspots en to-do's voor je te verzamelen. Bij deze jouw to-do-list voor januari 2016.

Lees ook

Nieuwe ronde, nieuwe kansen!

8-18 januari
FASHION
Mercedes-Benz Fashion Week Amsterdam (MBFWA)
Zoals gebruikelijk vind de eerste fashionweek alweer half januari plaats, en van 8 tot en met 18 januari staat Amsterdam dus volop in het teken van mode. Met shows van onder anderen Claes Iversen, Tony Cohen, Maison the Faux en Spijkers en Spijkers.

9 + 10 januari
FILM
Movie Night at the Pool – Weekender
Zwembaden zijn hip en oldskool films kijken op het witte doek is ook weer helemaal terug van weggeweest. Voilà: hét event dat je in januari ab-so-luut niet wilt missen. Met op 9 januari Intouchables en op 10 januari de klassieker The Notebook, lekkere hapjes en drankjes, super-de-luxe opblaasbedden en warm zwem- of dobberwater.

8 + 9 januari
CULTUUR
Het Zwanenmeer
Het verhaal over de liefde tussen prins Siegfried en prinses Odette blijft betoveren. Prachtige (zwanen)outfits, mooie muziek en verbazingwekkend knap ballet zorgen in het Nieuwe Luxor Theather in Rotterdam voor een bijzondere show.

15 januari
PARTY
Vriendjespolitiek
Bijgekomen van Oud&Nieuw en wel weer toe aan het volgende knallende feest? De eerste editie van het nieuwe concept Vriendjespolitiek pakt groots uit, en op 15 januari is Club NYX dé place to be! Oude vriendschappen worden gekoesterd, maar verwacht ook zeker nieuwe vriendjes te maken.

15 – 17 januari
CULTUUR
BankGiro Loterij Theaterweekend
Het derde weekend van januari staat in het teken van ‘theater’. Ruim 35 theaters door het hele land openen hun deuren zodat iedereen kan zien hoe mooi theatervoorstellingen kunnen zijn. En dat voor een prikkie, want voor 10 euro kun je deelnemen aan leuke activiteiten, interessante programma’s en (extra) voorstellingen bekijken.

16 – 31 januari
FOOD
Maastricht aan Tafel
Al jaren een traditie, de restaurantweek van Maastricht. Meaning: genieten van mediterrane smaken, streekgebonden lekkernijen en Aziatische specialiteiten. Ruim 25 restaurants uit Maastricht en omstreken doen bieden een driegangenmenu voor maar 25,55 euro per persoon. En als je dan toch in Maastricht bent: er is ook een ‘Maastricht aan de Bar’-variant!

23 + 24 januari
ONTSPANNEN
Chocolate Club NACHTSPA
We kunnen het niet vaak genoeg zeggen: Amsterdam Noord is (ook in januari) een stukje stad dat je niet mag overslaan. Dit keer wordt Pllek getransformeerd in een club én midnight kuuroord. Dat wordt dus ontspannen in de spa terwijl je geniet van een chocolade elixer en daarna de voetjes van de vloer. En als je eenmaal  uitgedanst bent, kun je op zondag vanaf 12 uur meedoen met een yoga-les of genieten van een massage.

29 – 31 januari
FOOD
Food Soul Festival Amsterdam
Er gaat tegenwoordig geen maand meer voorbij zonder foodfestival. Eind januari kun je in De Kromhouthal terecht voor de beste foodtrucks en heerlijke soul. Wat ons betreft een gouden combi!

29 januari – 1 februari
FESTIVAL
Bugalup
De o-zo-geliefde Eemhof staat eind januari weer op z’n kop. Wil jij ook een eigen bungalow vol vrienden en vriendinnen, lekkere cocktails en vooral fijne dansjes? Op naar Flevoland!

31 januari
BEAUTY
Amsterdam verwelkomt Colorista
Het is ein-de-lijk zo ver: de eerste haarkleursalon in Nederland opent haar deuren! En waar kan dat nou beter dan in onze geliefde hoofdstad Amsterdam? In wereldsteden als New York, Londen, Berlijn en Hong Kong kunnen ze de salons niet meer missen, en wij binnenkort waarschijnlijk ook niet. Het eerste Nederlandse concept dat de focus legt op haarkleuren als specialisme, wij zijn benieuwd!

Zó houd je je goede voornemens langer dan een dag vol! >>

Laatste nieuws

Zie ook