Marie Claire Starters Award 2015: business bootcamp

De lady's achter de top-10 businessplannen van de Starters Award 2015 werden uitgenodigd voor een business bootcamp aan de Nyenrode Business Universit

Marie Claire Starters Award 2015: business bootcamp

WIE O WIE KOMT ER IN DE TOP-3?

De ladies achter de top-10 businessplannen van de Marie Claire Starters Award 2015 werden afgelopen week uitgenodigd voor een heuse business bootcamp aan de Nyenrode Business Universiteit. Hier leerden ze de fijne kneepjes van het ondernemersvak, waarna ze de laatste hand aan hun businessplan mochten leggen.

Deze hoogleraren aan de prestigieuze ondernemersuniversiteit hebben nog een paar tips voor alle dames:

Tips van dr. Gert Zwartendijk:> Wees niet te bescheiden om je ambitie te laten zien.> Verzamel een raad van advies om je heen. Bedenk welke expertise/ervaring je nodig hebt.> Sta open om te leren. Je zult veel feedback ontvangen; wees gezond eigenwijs en pik de voor jou relevante adviezen eruit.

Tips van Prof. dr. Willem Burggraaf:> Ondernemen doe je met hoofd (kennis), hart (passie) en handen (vaardigheden).> Succesvolle ondernemers onderscheiden zich door een uitstekende marktkennis, zijn volhardend, kunnen omgaan met tegenslagen en zijn kunstenaars in het mensen voor zich winnen.

Bekijk de video van de bootcamp hierboven! Wie uiteindelijk de top-3 vormen, wordt op 13 augustus bekend gemaakt.

De Marie Claire Starters Award business bootcamp werd mede mogelijk gemaakt door Nyenrode.