Bepaalt de kleur lipstick of je die baan krijgt?

De kleur van je lipstick bepaalt welke eigenschappen mensen je toekennen. Hoe wil je overkomen?

Lees ook

Het antwoord is ja

De kleur van je lippen bepaalt welke eigenschappen mensen je toekennen. Een intense kleur als vuur- of donkerrood zorgt ervoor dat mensen je inschatten als krachtig, terwijl neutrale kleuren voor warmere eigenschappen zorgen. Vraag is natuurlijk: hoe wil je overkomen? We hebben de beste kleur lipsticks voor elk moment voor je op een rij gezet.

Sollicitatie
Als je sterk en zelfverzekerd over wilt komen maar niet te heftig, ga je voor een paars-rode ofwel pruimkleur. Je straalt kracht uit, maar overschaduwt degene die het interview afneemt niet.

Dit zijn 6 goede vragen om te stellen tijdens je sollicitatiegesprek >>

Eerste date
Doe eens een gok? Nope! Vuurrood wordt dus niet als meest aantrekkelijk gezien. Neutrale tonen zorgen voor het beste resultaat: je wordt ingeschat als aantrekkelijk en betrouwbaar.

Familiebijeenkomst van je verloofde
Ga voor roze! Dit wordt geassocieerd met een vrolijk, leuk persoon die graag socializet. En dat is precies wat je op zo’n dag wilt.

Belangrijke presentatie
Je wilt de spotlight op jezelf richten en krachtig overkomen, maar vooral ook als leider. Iemand die de kar kan trekken. Ga voor klassiek rood. Met deze kleur lijk je het meest onbevreesd.

Deze rode lipsticks zijn het allermooist >>

Laatste nieuws

Zie ook