Preview van het kakelverse modenummer

Jaháa, het kakelverse modenummer ligt vanaf vandaag in de supermarkten en kiosken. En dit staat erin.

Preview van het kakelverse modenummer

Jaháa, het kakelverse modenummer ligt vanaf vandaag in de supermarkten en kiosken. Fashion met de hoofdletter F, met heel veel trends – van 70’s looks tot graphic design – plenty shopping & how to wear + gratis extra Styleguide. Kortom: alles wat je wilt weten om het nieuwe modeseizoen stylish te beginnen.

En er is meer:Food is the new Fashion Met Instagram-accounts die vol staan met foto’s van mooie salades, en de niet te stoppen aanwas van hippe eettenten & kookblogs spotten we een hype. Maar waarom is eten opeens zó populair? Dat hebben we voor je uitgezocht.

In vertrouwen Janneke was net moeder toen haar baby door de Kinderbescherming van haar werd afgepakt. “We mochten Isa maar één uur per week zien en al snel herkende ze ons niet meer.”

Hoe deal jij met zijn burn-out? Natuurlijk wil je er alles aan doen om jouw grappige, lieve rots in de branding erbovenop te helpen – én jullie seksleven weer terug te krijgen. Mooi persoonlijk verhaal plus relatie-survivaltips voor als je man niet meer kan.

+beauty breakthroughs & catwalkhaar, op pad met de meest gezochte vrouw van Irak, slank & fit begint in je darmen etc. etc.

Dus daarom adviseren wij van Marie Claire, Marie Claire

Marie Claire elke maand op de deurmat? Bestel hier een abonnement.